Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este in viata reala Eliza din serialul Vlad. Olimpia Melinte, dezvaluiri stiute de putini oameni

Playtech Playtech,
Cine este in viata reala Eliza din serialul Vlad. Olimpia Melinte, dezvaluiri stiute de putini oameni

Ajunsa la 33 de ani, cu un sot iubitor, Constantin, si cu o cariera in plina ascensiune si datorita productiei VLAD, de la PRO TV, tanara Olimpia Melinte se poate considera o tanara femeie implinita, atat profesional, cat si pe plan personal. Cine este in viata reala Eliza din serialul Vlad in viata reala, Olimpia . continuă pe Playtech

Cine este Kyle Rittenhouse, adolescentul din SUA acuzat ca a impuscat doi oameni la un protest din Wisconsin (VIDEO)

Kyle Rittenhouse, adolescentul de 17 aniacuzat de omor cu intentiein timpul protestelor violente din orasul Kenosha, statul Wisconsin, este un tanar care a crescut in suburbiile din Chicago si care.

Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul. Ce se intampla cu distributia curenta

Vesti extraordinare pentru fanii serialului Vlad, de la Pro TV! Celebrul serial va reveni pe micul ecran din data de 14 septembrie, iar razbunarea protagonistului ii va tine pe admiratori din nou in fata televizoarelor. Schimbare majora in serialul VLAD! Pro TV tocmai a facut anuntul Linia dintre bine si rau de vine tot mai .

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Cate tablete vor ajunge de fapt la elevii romani si cine este vinovat: numarul este infim

Pentru un moment, ai crezut ca Guvernul Romaniei va ajuta o parte semnificativa dintre elevii romani cu o tableta, pentru a facilita cursurile online. Realitatea este un pic mai complicata. Nu.

Omagiu pentru un Rege: Tweetul care anunta moartea lui Chadwick Boseman este cel mai apreciat din istorie

Tweetul in care a fost anuntat decesul actorului Chadwick Boseman a fost apreciat de peste 6 milioane de ori in 24 de ore. Astfel devine cel mai apreciat mesaj din istoria platformei, precizarea venind chiar din partea Twitter, intr-o postare intitulata Omagiu pentru un Rege.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )