Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cine este judecatoareaAmy Coney Barrett, prima favorita a lui Trump pentru Curtea Suprema a SUA

Adevărul Adevărul,
Cine este judecatoareaAmy Coney Barrett, prima favorita a lui Trump pentru Curtea Suprema a SUA

Judecatoarea de apel Amy Coney Barrett este prima favorita a presedintelui american Donald Trump pentru a o succeda la Curtea Suprema pe Ruth Bader Ginsburg, potrivit presei americane, fiind si preferata conservatorilor pe fondul unor problematici intens dezbatute legate de avort si controlul armelor. Ea furnizeaza si o baza de sustinere pentru electoratul conservator al lui Trump. continuă pe Adevărul

Trump, asteptat sa o numeasca pe Amy Coney Barrett la Curtea Suprema

Donald Trump si-a facut alegerea, pe care o va anunta solemn sambata: judecatoarea conservatoare Amy Coney Barrett ar trebui sa fie desemnata pentru a o inlocui pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite, intr-un climat de diviziuni extreme, cu 38 de zile inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP.

Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Donald Trump a ales-o pe judecatoarea Amy Coney Barrett sa o inlocuiasca pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite si urmeaza sa anunte nominalizarea sambata, scrie presa americana, care citeaza surse republicane bine plasate, relateaza AFP, conform news. ro.

Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Donald Trump a ales-o pe judecatoarea Amy Coney Barrett sa o inlocuiasca pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite si urmeaza sa anunte nominalizarea sambata, scrie presa americana, care citeaza surse republicane bine plasate, relateaza AFP.

Trump intentioneaza sa o nominalizeze pe judecatoarea Amy Coney Barrett la Curtea Suprema - CNN

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa o nominalizezepe judecatoarea Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema, relateaza vineri CNN, citand surse republicane, scrie Reuters.

Recunosti vedeta din imagini? Daca nu, e de la Photoshop. Cine este si cum arata, de fapt

Sa vezi si sa nu crezi! O vedeta de la noi continua cu modificarile extreme in Photoshop. Desi este aspru criticata in mediul online din cauza aceasta, bruneta insista sa-i lase pe fani sa se intrebe cine este personajul din fotografii. Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul. Vedeta care foloseste in exces Photoshop Toate-s vechi si .

Cutitul de aur al lui Sorin Bontea. Cine este, de fapt, Ionut Georgel Belei

Sorin Bontea a fost cucerit, la Chefi la cutite, de unul dintre concurenti si a scos mult ravnitul cutit de aur. Iata cine este, de fapt, Ionut Georgel Belei! Norocosul e un concurent din Gura Humorului care a pregatit un desert incredibil. Cine este Ionut Georgel Belei, concurentul care a primit cutitul de aur Editia .

Cine este, de fapt, Paul Diaconescu de la Ferma. De ce s-a razbunat George Burcea pe el

Un nou scandal la TV! Doi concurenti de la Ferma si-au aruncat cuvinte grele de fata cu toata lumea. Cine este, de fapt, Paul Diaconescu si de ce s-a razbunat George Burcea pe el?! Paul Diaconescu si George Burcea, scandal de zile mari in urma norminalizarii pentru un nou duel, Paul Diaconescu si George Burcea .

CFR Cluj s-a calificat in faza play-off din Europa League! Cine este adversara din meciul pentru grupe si 15 milioane de euro

CFR Cluj si-a asigurat calificarea in faza play-off din Europa League, dupa ce a invins-o pe Djurgaden IF, in Suedia, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, in minutul 55, cu o lovitura de cap. Ciprian Deac este cel care a pasat decisiv, cu o centrare perfecta din lovitura libera. Campioana .

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

Cine este Dan Hosu, fostul politist si sotul sefei DIICOT, Giorgiana Hosu

Dan Hosu revine in atentia autoritatilor dupa noua sentinta. Sotul Giorgianei Hosu a fost gasit vinovat pentru doua capete de acuzare, primind 3 ani de inchisoare cu suspendare. Cine este sotul sefei DIICOT si care sunt acuatiile? Sentinta Dan Hosu: 10. 000 de lei cheltuieli judiciare si 3 ani de inchisoare cu suspedare Sotul sefei DIICOT .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )