Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trump, asteptat sa o numeasca pe Amy Coney Barrett la Curtea Suprema

Hotnews Hotnews,
 Trump, asteptat sa o numeasca pe Amy Coney Barrett la Curtea Suprema

Donald Trump si-a facut alegerea, pe care o va anunta solemn sambata: judecatoarea conservatoare Amy Coney Barrett ar trebui sa fie desemnata pentru a o inlocui pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite, intr-un climat de diviziuni extreme, cu 38 de zile inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Trump intentioneaza sa o nominalizeze pe judecatoarea Amy Coney Barrett la Curtea Suprema - CNN

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa o nominalizezepe judecatoarea Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema, relateaza vineri CNN, citand surse republicane, scrie Reuters.

Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Donald Trump a ales-o pe judecatoarea Amy Coney Barrett sa o inlocuiasca pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite si urmeaza sa anunte nominalizarea sambata, scrie presa americana, care citeaza surse republicane bine plasate, relateaza AFP.

Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Donald Trump a ales-o pe judecatoarea Amy Coney Barrett sa o inlocuiasca pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite si urmeaza sa anunte nominalizarea sambata, scrie presa americana, care citeaza surse republicane bine plasate, relateaza AFP, conform news. ro.

Cine este judecatoareaAmy Coney Barrett, prima favorita a lui Trump pentru Curtea Suprema a SUA

Judecatoarea de apel Amy Coney Barrett este prima favorita a presedintelui american Donald Trump pentru a o succeda la Curtea Suprema pe Ruth Bader Ginsburg, potrivit presei americane, fiind si preferata conservatorilor pe fondul unor problematici intens dezbatute legate de avort si controlul armelor. Ea furnizeaza si o baza de sustinere pentru electoratul conservator al lui Trump.

Trump si Biden vor discuta despre Curtea Suprema, coronavirus, integritatea votarii si rase si violenta in orasele noastre, in prima dezbatere electorala

Presedintele Donald Trump si rivalul sau democrat Joe Biden vor discuta timp de 90 de minute despre Curtea Suprema, coronavirus, integritatea votarii si rase si violenta in orasele noastre, in prima lor dezbatere electorala fata in fata, programata pe 29 septembrie, transmite Reuters.

VIDEO SUA: Trump, huiduit la Curtea Suprema, unde s-a dus sa-i aduca un ultim omagiu judecatoarei Ruth Bader Ginsburg

Presedintele american Donald Trump a fost intampinat cu huiduieli, joi, la Curtea Suprema a Statelor Unite, unde a mers sa-i aduca un ultim omagiu fostei judecatoare Ruth Bader Ginsburg.

Democratii vor sa limiteze la 18 ani mandatele la Curtea Suprema a SUA. in prezent, judecatorii sunt numiti pe viata, iar Donald Trump se pregateste sa faca o noua nominalizare

Democratii din Camera Reprezentantilor vor depune un proiect de lege saptamana viitoare, cu scopul de a limita la 18 ani mandatele judecatorilor la Curtea Suprema a SUA in prezent, acestia sunt numiti pe vi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )