Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Adevărul Adevărul,
Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Donald Trump a ales-o pe judecatoarea Amy Coney Barrett sa o inlocuiasca pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite si urmeaza sa anunte nominalizarea sambata, scrie presa americana, care citeaza surse republicane bine plasate, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Trump urmeaza sa o nominalizeze pe Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema

Donald Trump a ales-o pe judecatoarea Amy Coney Barrett sa o inlocuiasca pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite si urmeaza sa anunte nominalizarea sambata, scrie presa americana, care citeaza surse republicane bine plasate, relateaza AFP, conform news. ro.

Trump, asteptat sa o numeasca pe Amy Coney Barrett la Curtea Suprema

Donald Trump si-a facut alegerea, pe care o va anunta solemn sambata: judecatoarea conservatoare Amy Coney Barrett ar trebui sa fie desemnata pentru a o inlocui pe Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema a Statelor Unite, intr-un climat de diviziuni extreme, cu 38 de zile inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP.

Trump intentioneaza sa o nominalizeze pe judecatoarea Amy Coney Barrett la Curtea Suprema - CNN

Presedintele american Donald Trump intentioneaza sa o nominalizezepe judecatoarea Amy Coney Barrett in locul lui Ruth Bader Ginsburg la Curtea Suprema, relateaza vineri CNN, citand surse republicane, scrie Reuters.

Cine este judecatoareaAmy Coney Barrett, prima favorita a lui Trump pentru Curtea Suprema a SUA

Judecatoarea de apel Amy Coney Barrett este prima favorita a presedintelui american Donald Trump pentru a o succeda la Curtea Suprema pe Ruth Bader Ginsburg, potrivit presei americane, fiind si preferata conservatorilor pe fondul unor problematici intens dezbatute legate de avort si controlul armelor. Ea furnizeaza si o baza de sustinere pentru electoratul conservator al lui Trump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,321 seconds )