Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Lucian Bode, ministrul implicat intr-un accident auto

Playtech Playtech,
Cine este Lucian Bode, ministrul implicat intr-un accident auto

Cine ste Lucian Bode? CV-ul si biografia ministrului Transporturilor. Acesta a fost implicat intr-un accident auto recent. Cum s-a petrecut totul? Detalii despre Lucian Bode. Ministrul Turismului a fost implicat intr-un accident auto Ministrul Transporturilor a fost implicat intr-un accident auto pe drumul national care leaga Pitesti de Ramnicu Valcea in cursul zilei de 30 . continuă pe Playtech

Primele imagini de la accidentul suferit de Lucian Bode, ministrul Transporturilor (VIDEO)

Ieri, Lucian Bode, ministrul Transporturilor,a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national care leaga Pitesti de Ramnicu Valcea. Evenimentul s-a produs in localitatea.

VIDEO: Cat de inconstient conducea soferul ministrului Lucian Bode cand a facut accident

Imagini cu autoturismul in care se afla Lucian Bode, ministrul Transporturilor, surprinse inaintea c.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa accidentul ministrului Lucian Bode

Klaus Iohannis a reactionat in urma accidentului in care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor. in primul rand, nu este bine sate grabesti cand vrei saajungi cu masina.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, implicat intr-un accident rutier intre Pitesti si Ramnicu Valcea: Sunt ok

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national de leaga Pitesti de Ramnicu Valcea. Evenimentul s-a produs in localitateaDumbravesti, informeaza.

Ministrul Transporturilor, accident rutier dupa o depasire neregulamentara. Cum se simte Lucian Bode

Seful Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat intr-un accident rutier pe drumul national dintre Pitesti si Ramnicu Valcea, in localitatea Dumbravesti. Dupa o depasire neregulamentara, ministrul Transporturilor a avut un accident rutier. Ministrul Transporturilor era pasager in masina oficiala, cu care soferul ar fi incercat sa faca o depasire neregulamentara si s-a ciocnit de un .

Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca poate fi facuta cu greu o comparatie intre accidentul produs in coloana oficiala a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea si cel in care a fost implicat Lucian Bode. intrebat daca considera ca ministrul Transporturilor ar trebui sa demisioneze, Iohannis a raspuns: Nu cred. Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode.

Video. A aparut filmul accidentului ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Masina in care se afla a facut slalom pe contrasens, depasind pe linie continua in curba

In urma cu o zi, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia s-a ales cu rani usoare. Alaturi de acesta se afla soferul, care conducea masina oficiala si care a fost ranit. in urma accidentului provocat, soferul lui Lucian Bode a ramas fara dreptul de a conduce. Cum s-a .

Ce se intampla in Romania daca esti ministru si esti implicat intr-un accident rutier Cazul lui Lucian Bode

Masina in care se afla Lucian Bode si care a fost implicata in accidentul rutier din Arges era condusa de un angajat al Serviciului de Protectie si Paza SPP), au declarat pentru HotNews surse oficiale. Pentru ca au fost ranite doua persoane, a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar Politia asteapta informare oficiala de la SPP pentru a putea trimite dosarul Parchetului Militar. Concluziile Politiei sunt clare: masina oficialului a facut o depasire neregulamentara si a lovit, pe contrasens, un alt autoturism. Iohannis, intrebat daca considera ca Lucian Bode ar trebui sa demisioneze: Nu cred Accidentul in care a fost implicat cu greu poate fi comparat cu cel din coloana oficiala a lui Gabriel OpreaCiolacu: Iohannis trebuia sa ceara demisia lui Bode Trebuiau sa moara oameni? .

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost ranit intr-un accident rutier pe Dealul Negru

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost usor ranit intr-un accident rutier produs pe DN7, pe .

Filmul accidentului ministrului Transporturilor. Touareg-ul lui Lucian Bode, slalom pe contrasens

Accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a fost surprins de un motociclist aflat in trafic, pe DN 7, intre Pitesti si Ramnicu Valcea. inainte de accident, Touareg-ul ministrului a fost filmat in timp ce facea slalom printre masini, pe contrasens, pe linie continua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )