Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este Mara Banica. Jurnalista a fost amenintata de un barbat timp de un an si jumatate

Playtech Playtech,
Cine este Mara Banica. Jurnalista a fost amenintata de un barbat timp de un an si jumatate

Mara Banica a revenit in atentia presei. De data aceasta, cu un eveniment nefericit. Jurnalista a fost amenintata si terorizata de un barbat timp de un an si jumatate. Cum a decis sa rezolve problema? Mara Banica, amenintata si terorizata de un barbat Mara Banica traieste un cosmar de un an si jumatate. Un individ . continuă pe Playtech

CUMPLIT: Mara Banica, victima unui OBSEDAT! A HARTUIT-O in ultimul HAL, timp de un an: Am fost FORTATA sa... (GALERIE FOTO)

Mara Banica a cazut victima unei hartuiri cumplite, timp de un an. VEZI AICI GALERIA FOTO Colega Mirelei Vaida a dezvaluit ca a primit mesaje de amenintare, de hartuire, de santaj.

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Cine este Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube. Are milioane de vizionari la videoclipurile sale

Vladuta Lupau este noul fenomen de pe Youtube. Tanara interpreta de muzica populara a atins succesul cu piesele si timbrul sau, adunand pe site-ul Web milioane de vizualizari la videoclipurile sale. Cine este vedeta din mediul online? Cine este interpreta de muzica populara Vladuta Lupau, noul fenomen de pe Youtube? Vladuta Lupau 28 de ani) .

Cine este omul de la care Viorica Dancila vrea un milion de euro. Informatia a aparut in mijlocul alegerilor

Duminica, 24 noiembrie, este zi mare, caci azi se va desemna noul presedinte al tarii noastre pentru urmatorii cinci ani. in timp ce romanii cauta sectiile de vot, Viorica Dancila, unul dintre candidatii in cursa pentru Cotroceni, sta cu gandul la un milion de euro. Cine este omul de la care doreste oficialul bani? Cine .

Lovitura de teatru in cazul Caracal. Cine este complicele lui Gheorghe Dinca. Comunicat oficial DIICOT

DIICOT face declaratii incredibile! Comunicatul oficial al institutiei a rasturnat cazul care a curprins o tara intreaga. Exista un complice! in acest moment, nu exista niciun indiciu din care sa rezulte paticiparea sa la savarsirea celorlalte infractiuni. Inculpatul va fi prezentat judecatei. Oamenii legii nu au ignorat nimic si au verificat toate variantele de lucru.

Cine este manelistul milionar din spatele Vladutei Lupau, noua regina a YouTube-ului romanesc

Vladuta Lupau are sute de mii de urmaritori pe YouTube si zeci de milioane de vizualizari la piesele pe care le posteaza pe internet. Putini sunt insa cei care stiu ca in spatele ei se afla un manelist milionar, care o ajuta sa isi produca piesele. Vladuta Lupau, noua regina a YouTube-ului romanesc, colaboreaza cu .

Cine este Gabriel Oprea si de ce a plecat in 2009 din PSD. Scandalul care i-a schimbat cariera

Gabriel Oprea a revenit pentru scurt timp in PSD, ca vicepresedinte de partid, dar aventura lui in formatiunea social-democrata s-a terminat dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia din functia de presedinte. El a mai facut parte din PSD in trecut, dar a iesit din partid in 2009, in urma unui scandal cu privire la .

A lasat PRO TV si Antena 1 pentru a se calugari. Cine este, de fapt, maica stareta Theodora

A lucrat la TVR, Antena 1 si Pro TV, a facut filme si a colaborat cu nume mari, dar la un moment dat a decis sa lase televiziunea pentru a se calugari. Acum lumea o cunoaste drept maica stareta Theodora. Este povestea Theodorei Videscu, cea care a acceptat sa vorbeasca despre drumul pe care l-a .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Cine este adevaratul Celentano din Fierbinti. Mesajul lui Costel Buca, in ziua votului: Bautura m-a ridicat!

Febra alegerilor prezidentiale i-a cuprins si pe locuitorii din localitatea Fierbinti, care au inspirat celebrul serial de comedie Las Fierbinti. Printre ei se afla si adevaratul Celentano, care sustine ca s-a lasat de bautura si s-a apucat de filosofie. Barbatul, al carui nume real este Costel Buca, a mers duminica la vot sa isi aleaga .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2212 seconds )