Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este medicul care a inlocuit-o pe Carmen Dorobat din functia de manager al Spitalului de boli infectioase din Iasi

B1 B1,
Cine este medicul care a inlocuit-o pe Carmen Dorobat din functia de manager al Spitalului de boli infectioase din Iasi

Medicul Carmen Dorobat a fost inlocuita din functia de manager al spitalului de boli infectioase din Iasi cu Florin Rosu, seful ATI al spitalului. Noul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Costel. continuă pe B1

Cine este femeia care se dadea drept estetician in Bucuresti. Detalii socante

Svetlana Serghei, falsul medic care practica ilegal chirurgia estetica intr-un cabinet din Bucuresti, va fi prezentata vineri, cu prpunere de arestare perventiva la Judecatoria Sectorului 2. Cine este femeia care se dadea drept estetician in Bucuresti Alaturi de ea va mai fi adus in fata judecatorilor si sotul ei, care o sprijinea in activitatea infractionala, .

Medicul Carmen Dorobat nu mai are dreptul sa fie managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi

Medicul Carmen Dorobat, condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, a primit o noua lovitura. Aceasta nu mai are dreptul de a mai ocupa o functie de conducere publica,.

Carmen Dorobat, condamnata definitiv la inchisoare cu suspendare, nu mai poate conduce Spitalul de Boli Infectioase Iasi - decizie a instantei

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, Carmen Dorobat, condamnata definitiv la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, nu mai are dreptul de a mai ocupa o functie de conducere publica. Decizia a fost pronuntata miercuri de Curtea de Apel Iasi.

Carmen Dorobat nu mai e managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, condamnata definitiv intr-un dosar de luare de mita, nu mai are dreptul de a mai ocupa o functie de conducere publica.

Medicul care s-a operat singur a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut: Cine ar putea sa ma ajute?

Medicii reusesc sa surprinda oamenii obisnuiti in anumite situatii. O astfel de intamplare pare de-a dreptul ireala. Medicul care s-a operat singur a povestit prin ce chinuri groaznice a trecut. Operatia pe care si-a facut-o a fost una aparent simpla, dar atunci cand esti propriul pacient, lucrurile se complica in mod iremediabil. Medicul care s-a .

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

Noi dezvaluiri cutremuratoare din spitalul groazei. Cine era barbatul care urla disperat dupa ajutor inainte sa moara. Video

Imaginile surprinse in spitalul Resita au marcat o tara intreaga, mai ales ca acestea s-au facut publice de 1 Decembrie, ziua in care sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei. in acest moment, romanii si-au dat seama inca o data ca sistemul medical este unul depasit, vechi, parca din alta epoca, iar pacientii sunt tratati ca niste .

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde .

Materie noua pentru elevi, la scoala. Este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani

O noua materie va fi introdusa in programa scolara. Aceasta este, probabil, cea mai buna idee din ultimii ani. Ce ar putea fi invatati elevi la scoala, mai nou, cititi in randurile de mai jos. Elevii vor invata despre dezinformare la scoala. De cand vor incepe sa isi insuseasca concepte media intr-o perioada in care .

Un medic tanar o va inlocui pe Carmen Dorobat la sefia Spitalului de Boli Infectioase. Schimbare de manager si la cel mai mare spital pediatric din Moldova

Autoritatile judetene din Iasi vor anunta, in cursul zile de vineri, 4 decembrie, numele noilor manageri de la Spitalul de Boli Infectioase si de la Spitalul de Copii din Iasi. Potrivit unor surse medicale, acestia sunt Florin Rosu, respectiv Alina Belu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )