Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cine este femeia care se dadea drept estetician in Bucuresti. Detalii socante

Playtech Playtech,
Cine este femeia care se dadea drept estetician in Bucuresti. Detalii socante

Svetlana Serghei, falsul medic care practica ilegal chirurgia estetica intr-un cabinet din Bucuresti, va fi prezentata vineri, cu prpunere de arestare perventiva la Judecatoria Sectorului 2. Cine este femeia care se dadea drept estetician in Bucuresti Alaturi de ea va mai fi adus in fata judecatorilor si sotul ei, care o sprijinea in activitatea infractionala, . continuă pe Playtech

Cine este medicul care a inlocuit-o pe Carmen Dorobat din functia de manager al Spitalului de boli infectioase din Iasi

Medicul Carmen Dorobat a fost inlocuita din functia de manager al spitalului de boli infectioase din Iasi cu Florin Rosu, seful ATI al spitalului. Noul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Costel.

Svetlana Serghei, femeia care se dadea drept medic estetician, prezentata cu propunere de arestare preventiva la Judecatoria Sectorului 2

Falsul medic estetician Svetlana Serghei, o femeie care practica ilegal chirurgia estetica intr-un cabinet din Bucuresti, va fi prezentata, vineri, cu propunere de arestare preventiva la Judecatoria Sectorului 2. Alaturi de aceasta va fi dus in fata judecatorilor si sotul ei, care o sprijinea in activitatea infractionala, potrivit surselor Adevarul.

Cine este fondatorul Auchan. A pornit de la un singur magazin si a ajuns cel mai bogat om din Franta

Auchan este un grup multinational francez de retail cu sediul in Croix, Franta. incepand din 2019, Auchan este unul dintre cei mai mari comercianti cu amanuntul din lume, cu prezenta directa in Franta, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, Romania, Ungaria, Maroc, Taiwan si China si are 639 de hipermarketuri si 2874 de supermarketuri in intreaga .

Noi dezvaluiri cutremuratoare din spitalul groazei. Cine era barbatul care urla disperat dupa ajutor inainte sa moara. Video

Imaginile surprinse in spitalul Resita au marcat o tara intreaga, mai ales ca acestea s-au facut publice de 1 Decembrie, ziua in care sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei. in acest moment, romanii si-au dat seama inca o data ca sistemul medical este unul depasit, vechi, parca din alta epoca, iar pacientii sunt tratati ca niste .

Carmen de la Salciua iubeste din nou. Cine este noul barbat din viata ei, prima imagine

Dupa un divort mediatizat de Culita Sterp, Carmen de la Salciua iubeste din nou. indragita interpreta de muzica de petrecere a postat prima imagine cu noul barbat din viata ei. Carmen de la Salciua are un nou iubit Dupa un an de la divortul dureros de Culita Sterp, Carmen de la Salciua iubeste din nou.

Clipurile virale din 2020, selectate de Google: cine este pe primul loc

YouTube si-a facut o traditie din a publica in fiecare an o lista cu clipurile video care au facut valuri in trending. Anul acesta nu este o exceptie de la regula. in cazul in care nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3493 seconds )