Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine este medicul care il trateaza pe Donald Trump de COVID-19. A ingrijit si soldati romani raniti in Afganistan

B1 B1,
Cine este medicul care il trateaza pe Donald Trump de COVID-19. A ingrijit si soldati romani raniti in Afganistan

Medicul personal al lui Donald Trump, Sean Conley, este ofiter al Marinei SUA. Acesta il trateaza de noul coronavirus pe presedintele SUA in cadrul spitalului militar Waler Reed. Putini sunt insa cei care stiu. continuă pe B1

Medicul care il trateaza pe Trump, decorat de Armata Romana in 2014, pentru ca a salvat viata unui soldat roman in Afganistan

Sean Conley, doctorul personal al presedintelui american Donald Trump si fost ofiter al Marinei SUA, a fost decorat de armata romana dupa ce a salvat viata unui soldat roman din Afganistan.

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Donald Trump a iesit din spital ca sa-si salute sustinatorii. Medic: O piesa de teatru, un gest nebunesc

Presedintele Donald Trump a iesit, duminica, pentru scurt timp din spitalul Walter Reed unde este internat, la bordul unei masini pentru a-si saluta sustinatorii stransi in fata institutiei. Comportamentul presedintelui a fost imediat criticat chiar de medicii care-l trateaza.

Medicul presedintelui american informeaza ca Donald Trump nu este inca in afara oricarui pericol

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar.

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP.

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta, despre tratamentul luat de Donald Trump pentru COVID-19: iti trebuie mult curaj sa ii dai presedintelui asa ceva

EXCLUSIV Unul dintre tratamentele pe care medicii il administreaza presedintelui SUA, Donald Trump, in speranta de a-i ameliora simptomele dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19 este o combinatie.

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Cu ce este tratat Donald Trump pentru COVID-19

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar. Duminica, echipa de doctori va continua supravegherea medicala intre dozele de Remdesivir.

Cum se simte Donald Trump dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Donald Trump este bine si va ramane izolat la Casa Alba pentru moment, a declarat medicul presedintelui american.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )