Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Informatii de ultima ora despre starea lui Trump. Medicii prezidentiali:Nu este pe oxigen, nu mai are febra si a primit tratament cu anticorpi

Donald Trump, care a fost diagnosticat cu Covid-19, se simte bine, nu are nevoie de oxigen, nu mai are temperatura, poate sa respire, se poate plimba, au declarat, sambata, medicii care ii monitorizeaza starea de sanatate.

Medic: Presedintele Trump se simte foarte bine si are o stare de spirit exceptional de buna

Starea de sanatate a presedintelui SUA infectat cu noul coronavirus este buna, nu mai are febra si nici dificultati respiratorii.

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Medic roman din SUA, detalii inedite despre ce se intampla acum cu Donald Trump: Daca nu mai apare la televizor este un semn prost

Ion Alexie, un medic roman stabilit in SUA, sustine ca presedintele Donald Trump va fi aratat zilnic la televizor, astfel incat populatia sa nu se ingrijoreze. Daca acest lucru nu se va intampla, inseamna ca starea de sanatate a presedintelui este grava.

Donald Trump si Melania au intrat in carantina! Presedintele Americii este suspect de coronavirus

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, este in carantina dupa ce una dintre colaboratoarele sale a fost depistata cu COVID 18.

Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis recuperare cat mai rapida lui Donald Trump, infectat cu Covid-19, scrie news. ro.

Kim Jong Un ii doreste lui Donald Trump o recuperare cat mai rapida

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a transmis recuperare cat mai rapida lui Donald Trump, infectat cu Covid-19.

Cum se simte Donald Trump dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Donald Trump este bine si va ramane izolat la Casa Alba pentru moment, a declarat medicul presedintelui american.

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )