Libnet.ro
UNICEF

06:45

Medicul presedintelui american informeaza ca Donald Trump nu este inca in afara oricarui pericol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicul presedintelui american informeaza ca Donald Trump nu este inca in afara oricarui pericol

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar. continuă pe Ziarul Bursa

Cum se simte Donald Trump dupa ce a fost confirmat cu coronavirus

Donald Trump este bine si va ramane izolat la Casa Alba pentru moment, a declarat medicul presedintelui american.

VIDEO Donald Trump nu este pe oxigen si nu mai are febra - anunta medicul sau

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, nu primeste in acest moment oxigen suplimentar si nu mai are febra de 24 de ore, a informat sambata medicul Casei Albe, Sean Conley, dand asigurari ca liderul SUA se simte foarte bine, relateaza AFP.

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Donald Trump si Melania au intrat in carantina! Presedintele Americii este suspect de coronavirus

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, este in carantina dupa ce una dintre colaboratoarele sale a fost depistata cu COVID 18.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Cu ce este tratat Donald Trump pentru COVID-19

Medicul presedintelui Donald Trump, Sean Conley, a informat in noaptea de sambata ca liderul american a facut progrese substantiale in recuperarea dupa infectarea cu noul coronavirus, continua sa nu aiba febra si nu are nevoie de oxigen suplimentar. Duminica, echipa de doctori va continua supravegherea medicala intre dozele de Remdesivir.

Bill Stepien, managerul de campanie al presedintelui Donald Trump, depistat pozitiv pentru coronavirus

Un nou caz de Covid-19 a fost confirmat, dupa cepresedintele american, Donald Trump, a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bill Stepien, managerul de campanie al lui Donald Trump, a fost depistat cu.

Donald Trump si sotia sa, in carantina dupa ce o consiliera a presedintelui SUA a fost confirmata cu COVID-19

O consiliera a lui Donald Trump a fost recent diagnosticata cu coronavirus, iar liderul american va intra in carantina, alaturi de prima-doamna, Melania. Donald si Melania Trump, in carantina dupa .

Twitter va suspenda utilizatorii care ii doresc prin mesaje moartea presedintelui Donald Trump

Twitter a anuntat ca ii va suspenda pe utilizatorii platformei care isi exprima dorinta ca presedintele american Donald Trump sa moara de Covid-19, scrie News. ro citand revista Variety.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )