Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Imagini cu atentatul sinucigas de la Kabul, in urma caruia un militar roman a fost ucis

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini cu atentatul sinucigas de la Kabul, in urma caruia un militar roman a fost ucis

Un atac sinucigas a avut loc, joi, in centrul capitalei afgane Kabul, au anuntat oficialii guvernamentali. in urma exploziei care a avut loc in apropiere de sediul NATO si de ambasada SUA, un militar roman a murit. continuă pe Adevărul

VIDEO inca un mort in Afganistan. Un militar roman, ucis in atentatul sinucigas de azi de la Kabul

Un militar roman a murit la Kabul in urma atacului sinucigas de azi dimineata din cartierul rezidential din capitala Afganistanului. Atentatul are loc la doar trei zile de la atacul in care un diplomat roman si-a pierdut viata si altul a fost ranit grav, tot la Kabul. in acest al doilea atac cel putin 10 oameni si-au pierdut viata.

VIDEO Imagini si marturii ale atacului de la Kabul, in care si-a pierdut viata si un roman

Cel putin 16 persoane, printre care si un roman, au fost ucise si peste 100 au fost ranite, dupa o explozie a unei masini-capcana, urmata de un asalt cu arme de foc, in centrul capitalei Afganistanului, Kabul, acesta fiind al treilea atac revendicat de talibani in tot atatea zile.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei Romaniei. Barbatul.

Un soldat roman a murit in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO VIDEO

UPDATE Un soldat roman a murit, joi,in atentatul din Kabul din apropierea cartierului general al NATO. Este al doilea mort dupa atentatul de luni din apropierea Ambasadei.

VIDEO Filmul accidentului de la Spa, in urma caruia Anthoine Hubert si-a pierdut viata: O tragedie produsa in 11 secunde

Cotidianul Marca a prezentat o inregistare video cu explicatii ale accidentului din Formula 2, care a avut loc sambata, la Spa-Francorchamps, in urma caruia pilotul de 22 de ani al echipei Arden, Anthoine Hubert, si-a pierdut viata.

VIDEO Imagini rare cu o ciuta, surprinse in Parcul National Portile de Fier

Imagini foarte frumoase cu o ciuta au fost surprinse de specialistii Romsilva in Parcul Natural Portile de Fier, in timpul unei actiuni de monitorizare in parc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )