Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani si urma sa se casatoreasca FOTO

Playtech Playtech,
Cine este motociclistul care a murit la Satu Mare. Avea 25 de ani si urma sa se casatoreasca FOTO

Drama ingrozitoare in prag de Craciun! S-a aflat numele victimei accidentului mortal de la Mediesu Aurit. Victima se numeste Catalin D. Tanarul avea doar 25 de ani, iar drama este cu atat mai mare cu cat acesta urma sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale in cel mai scurt timp. in plus, destinul tragic a . continuă pe Playtech

Cine este barbatul care l-a lovit pe Gelu Voican-Voiculescu. Anuntul facut de Jandarmerie

A iesit mare scandal la Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Cine este barbatul care l-a lovit .

Cine este femeia cu care s-a iubit Catalin Maruta, inainte de Andra. Erau fericiti impreuna

Catalin Maruta si Andra formeaza unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc, adunand 11 ani de la cununia religioasa. Desi multi ar fi crezut ca de la inceputuri au fi fost numai ei doi, inainte de Andra a mai existat o femeie. Cine este cea cu care s-a iubit prezentatorul de la PRO .

Cine este barbatul pe care Lidia Buble l-a parasit pentru Razvan Simion. Cu ce se ocupa fostul rival al prezentatorului de la Antena 1

Barbatul pe care Lidia Buble l-a parasit inainte de a fi cu Razvan Simion nu a dorit vreodata sa faca prea multe comentarii legate de modul in care s-au incheiat lucrurile intre ei. in prezent, cantareata nu pare sa isi mai aminteasca c-ar mai fi fost si cu altcineva in afara de prezentatorul matinalului de .

Motociclist de 25 de ani, mort in accident in Satu Mare. Un alt tanar a intrat in coma

Un motociclist a murit, iar altul este in coma dupa o coliziune frontala intre cele doua motociclete produsa luni seara pe un drum din judetul Satu Mare, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean.

Accident infiorator in Satu Mare! Printre victime se afla o femeie insarcinata si un bebelus

Un accident rutier foarte grav a avut loc in seara de sambata, in Satu Mare, fiind activat Planul Rosu de Interventie, de catre autoritatile care au intervenit de urgenta. Situatia este una critica pentru cateva dintre victimele impactului violent care s-a petrecut cu putin timp in urma. ISU Satu Mare a confirmat deja ca pana .

Cine sunt parintii lui Stefan Banica Junior. Cum a murit marele actor si cine este mama artistului

Stefan Banica Senior a fost unul din cei mai iubiti si indragiti actori de pe meleagurile noastre. Totodata, el s-a remarcat de-a lungul timpului si ca un cantaret care a intrat defintiv in inimile romanilor. Se pare ca fiul sau, Stefan Bancia Junior s-a nascut intr-o familie din care a avut din plin de unde .

Mesajul iubitei motociclistului decedat in Satu Mare. De ce nu m-ai ascultat, oare? Cei doi urmau sa faca nunta

Un accident mortal a avut loc pe 23 decembrie, in judetul Satu Mare. Un tanar de 25 de ani si-a pierdut viata in urma unei coliziuni frontale intre doua motociclete. Barbatul urma sa faca nunta. Mesajul iubitei sale. Mesajul iubitei motociclistului decedat in Satu Mare Accident mortal in judetul Satu Mare, localitatea Mediesu Aurit, luni, .

Cinci persoane ranite intr-un accident rutier din Satu Mare. O femeie insarcinata si un bebelus, printre victime

Cinci persoane, intre care o femeie insarcinata si un copil de cinci luni, au fost ranite, sambata, in urma accidentului din localitatea Gherta Mica, judetul Satu Mare, transmite news. ro. ISU Satu Mare a.

Mircea Govor, presedinte executiv al filialei PSD Satu Mare, condamnat la doi ani cu suspendare pentru santaj

Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in prima instanta, in acelasi dosar fiind achitat fostul senator Valer Marian si patronul unei firme de constructii de drumuri, Mirel Vlas, informeaza Agerpres.

Presedintele CJ Satu Mare, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Victor Ponta si Liviu Dragnea, audiati ca martori

Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in prima instanta, in acelasi dosar fiind achitat fostul senator Valer Marian si patronul unei firme de constructii de drumuri, Mirel Vlas.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )