Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine este Nicolae Ciuca, desemnat premier interimar si dorit de Iohannis prim-ministru cu mandat plin

Hotnews Hotnews,
 Cine este Nicolae Ciuca, desemnat premier interimar si dorit de Iohannis prim-ministru cu mandat plin

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca 53 de ani), desemnat de Klaus Iohannis prim-ministru interimar dupa demisia lui Ludovic Orban si sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier in viitorul guvern, este militar de cariera, iar in perioada 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019 a fost sef al Statului Major General. continuă pe Hotnews

Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Alegerile Parlamentare au schimbat cu totul esalonul politic romanesc din acest moment. infrangerea suferita de PNL l-au determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia fostului premier Ludovic Orban. Era o mutare previzibila, dar numele premierului interimar a fost o surpriza pentru toata lumea. Nicolae Ciuca, numit de Iohannis ca premier interimar, vine cu o experienta .

Nicolae Ciuca devine premier interimar

Ministrul apararii, Nicolae Ciuca, devine premier interimar pana la formarea noului Guvern, dupa ce .

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Ce avere are Nicolae Ciuca, noul premier al Romaniei. Cati bani a castigat anul trecut, alaturi de sotie: amandoi au salarii mari

Potrivit declaratiei de avere publicate pe pagina oficiala a Guvernului, noul premier al Romaniei, Nicolae Ciuca detine un teren extravilan de 2. 829 de metri patrati achizitionat in anul 2005 si un teren construibil de 598 de metri patrati, cumparat in 2015, ambele detinute in coproprietate cu sotia lui. Ce avere are noul premier al Romaniei .

Nicolae Ciuca - prim-ministru interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele prin care ia act de demisia lui Ludovic Orban din functia de premier si il desemneaza prim-ministru interimar pe ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, transmite Agerpres.

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a fost desemnat premier interimar

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca foto), este premierul interimar desemnat de presedintele Klaus Iohannis in urma demisiei anuntate luni seara de prim-ministrul Ludovic Orban.

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat proritatile mandatului sau interimar

In prima declaratie de presa de la numirea ca premier intermar, Nicolae Ciuca a anuntat prioritatile pe care guvernul le va avea in perioada imediat urmatoare.

Dan Barna, despre varianta ca Nicolae Ciuca sa ramana premier: Nu solutia militara e cea mai buna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat marti, in contextul in care s-a vehiculat numele lui Nicolae Ciuca drept propunerea pentru noul prim-ministru al viitoarei coalitii de centru-dreapta, cade principiu,.

Cine este Ilie Bolojan. Poate fi premier dupa Ludovic Orban: a schimbat total fata unui oras important

PNL a pierdut alegerile parlamentare, desi se bazau pe procentele de popularitate din ultimele sondaje. Aceasta infrangere l-a determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia lui Ludivoc Orban din functia de Prim-Ministru. Deja se vehiculeaza o lista scurta de nume pentru ocuparea functiei lasate vacante de Orban. Printre numele vehiculate se regaseste si cel al .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )