Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

B1 B1,
Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,. continuă pe B1

Cine este Nicolae Ciuca, noul premier. Singurul roman care a facut asta: un erou pentru tara

Alegerile Parlamentare au schimbat cu totul esalonul politic romanesc din acest moment. infrangerea suferita de PNL l-au determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia fostului premier Ludovic Orban. Era o mutare previzibila, dar numele premierului interimar a fost o surpriza pentru toata lumea. Nicolae Ciuca, numit de Iohannis ca premier interimar, vine cu o experienta .

Cine este Nicolae Ciuca, desemnat premier interimar si dorit de Iohannis prim-ministru cu mandat plin

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca 53 de ani), desemnat de Klaus Iohannis prim-ministru interimar dupa demisia lui Ludovic Orban si sustinut de liberali pentru un mandat plin de premier in viitorul guvern, este militar de cariera, iar in perioada 1 ianuarie 2015-28 octombrie 2019 a fost sef al Statului Major General.

Nicolae Ciuca, premierul interimar: Vom continua masurile pentru combaterea pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar in aceasta dimineata. in urma noii numiri, acesta a declarat ca vor fi continuate masurile economice adoptate de Cabinetul Orban, dar si cele pentru combaterea pandemiei.

Nicolae Ciuca, premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni seara pe ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, premier interimar, dupa ce Ludovic Orban si-a depus mandatul. Vezi si: Ludovic Orban: Am luat decizia sa imi depun mandatul de prim-ministru: Plec cu constiinta datoriei implinite.

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a fost desemnat premier interimar

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca foto), este premierul interimar desemnat de presedintele Klaus Iohannis in urma demisiei anuntate luni seara de prim-ministrul Ludovic Orban.

Cine este Ilie Bolojan. Poate fi premier dupa Ludovic Orban: a schimbat total fata unui oras important

PNL a pierdut alegerile parlamentare, desi se bazau pe procentele de popularitate din ultimele sondaje. Aceasta infrangere l-a determinat pe Klaus Iohannis sa-i ceara demisia lui Ludivoc Orban din functia de Prim-Ministru. Deja se vehiculeaza o lista scurta de nume pentru ocuparea functiei lasate vacante de Orban. Printre numele vehiculate se regaseste si cel al .

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Nicolae Ciuca: Ne vom focaliza atentia pe pregatirea anului financiar 2021

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat astazi ca printre prioritatile sale se numara gestiona.

Ministrul apararii nationale, Ionel Nicolae Ciuca, a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Marti dimineata ministrul apararii nationale, Ionel Nicolae Ciuca, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar, in urma desemnarii sale de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, anunta Guvernul.

Ministrul Nicolae Ciuca, la iesirea de la urne: Am votat pentru infrastructura, pentru ca trebuie sa legam Doljul de tara si de Europa (VIDEO)

Ministrul Aparari, Nicolae Ciuca, a declarat, duminica, dupa ce a iesit de la urne ca a votat pentru modernizarea judetului Dolj, pentru modernizarea Romaniei, pentru un sistem de educatie modern: Nicolae.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )