Libnet.ro
UNICEF

11:16

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat proritatile mandatului sau interimar

Antena3 Antena3,
Premierul Nicolae Ciuca a anuntat proritatile mandatului sau interimar

In prima declaratie de presa de la numirea ca premier intermar, Nicolae Ciuca a anuntat prioritatile pe care guvernul le va avea in perioada imediat urmatoare. continuă pe Antena3

Premierul Niolae Ciuca a anuntat proritatile mandatului sau interimar

In prima declaratie de presa de la numirea ca premier intermar, Nicolae Ciuca a anuntat prioritatile pe care guvernul le va avea in perioada imediat urmatoare.

Nicolae Ciuca, primele declaratii in calitate de premier interimar: Prioritatile Guvernului interimar, gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, pregatirea bugetului pe 2021

Premierul interimar Nicolae Ciuca a spus marti, in prima sa aparitie publica dupa numirea in functie, ca gestionarea pandemiei, aplicarea strategiei de vaccinare, finalizarea anului financiar 2020 si pregatirea bugetului pentru anul viitor sunt prioritatile Guvernului in perioada urmatoare. Declaratia lui Ciuca a durat 1 minut si 33 de secunde.

Nicolae Ciuca a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Ministrul Apararii Nicolae Ciuca a preluat marti dimineata mandatul de prim-ministru, din interimar, dupa ce aseara Ludovic Orban si-a dat demisia din asceasta functie.

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Ministrul apararii nationale, Ionel Nicolae Ciuca, a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Marti dimineata ministrul apararii nationale, Ionel Nicolae Ciuca, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar, in urma desemnarii sale de catre Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, anunta Guvernul.

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, a fost desemnat premier interimar

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca foto), este premierul interimar desemnat de presedintele Klaus Iohannis in urma demisiei anuntate luni seara de prim-ministrul Ludovic Orban.

Nicolae Ciuca a preluat mandatul de prim-ministru interimar

Ministrul Apararii Nicolae Ciuca a preluat in aceasta dimineata mandatul de prim-ministru interimar.

Primele intalniri oficiale ale lui Nicolae Ciuca: Va avea o intrevedere cu oficiali americani

Una dintre primele intalniri oficiale ale lui Nicolae Ciuca, in calitate de premier interimar, este cu oficialii americani. Potrivit Guvernului, in programul de miercuri este trecuta o intrevedere cu Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Kimberly Reed, presedintele Bancii de Import-Export al SUA, si Aleshia Duncan, Departamentul Energiei din SUA.

Cine este Nicolae Ciuca, premierul interimar desemnat dupa demisia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat caisi depune mandatul de prim-ministru, luni seara. Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnatpremier interimarde presedintele Romaniei,.

Nicolae Ciuca: Ne vom focaliza atentia pe pregatirea anului financiar 2021

Nicolae Ciuca, premierul interimar, a anuntat astazi ca printre prioritatile sale se numara gestiona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )