Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este noul presedinte din Zimbabwe. Crocodilul a fost patru decenii mana dreapta a lui Mugabe si este omul chinezilor

Hotnews Hotnews,
 Cine este noul presedinte din Zimbabwe. Crocodilul a fost patru decenii mana dreapta a lui Mugabe si este omul chinezilor

Cel care va deveni vineri noul presedinte din Zimbabwe nu este, la prima vedere, eroul de care are nevoie tara sa. Emmerson Mnangagwa are 75 de ani si, timp de decenii, a fost mana dreapta a lui Robert Mugabe, scrie Guardian. continuă pe Hotnews

El este Noul HITLER din Orientul Mijlociu! Replici DURE si tensiune CRESCANDA intre Arabia Saudita si Iran!

Mohammed bin Salman, printul mostenitor al Arabiei Saudite, a declarat, vineri, ca Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, este noul Hitler din Orientul Mijlociu, in contextul in care.

Laurentiu Mihai, director al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice, este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) este Laurentiu-Teodor Mihai, care incepand din 2011 a ocupat functia de director al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice. Postul de presedinte al CNAS era vacant din 1 seprtembrie, dupa ce Marian Burcea a fost retinut de procurorii DNA in dosarul decontarilor ilegale de servicii medicale de catre Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Eveniment istoric pentru Africa: Robert Mugabe, singurul presedinte din istoria statului Zimbabwe, a demisionat

Dictatorul din Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a inaintat, marti, demisia din functia de presedinte a statului. Acesta a fost singurul conducator al statului african de cand acesta si-a obtinut.

Presedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe, a demisionat

Presedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a dat marti demisia, printr-o scrisoare transmisa parlamentului de la Harare.

Dumnezeule! Cine este TANARA care A MINTIT ca a fost VIOLATA pentru a motiva DE CE a ajuns tarziu acasa. Ce au DESCOPERIT parintii, e greu de IMAGINAT

O adolescenta de 15 ani a intrat intr-un mare buclul dupa ce si-a mintit parintii. Certata de tatal sau ca a ajuns acasa prea tarziu, eleva a vrut sa scape de morala afirmand ca a fost.

Era palida si a spus ca se simtea foarte obosita... Cine este ultima persoana care a vazut-o pe Stela Popescu. Marturisiri socante

Stela Popescu a fost gasita fara suflare joi dupa-amiaza in curtea locuintei sale. Administratorul cladirii in care locuia regretata actrita a povestit ca a vazut-o si a vorbit cu ea cu doar o zi.

Cine este ploiesteanul care a murit prins de viitura in Grecia

Un ploiestean si-a pierdut viata in inundatiile de saptamana trecuta din Grecia, dupa ce masina in care se afla in mers pe un pod a fost prinsa de viitura, scrie ziarulincomod. ro. Acesta se mai afla in masina cu alti doi cetateni danezi, care se pare ca au supravietuit.

Leul continua sa se deprecieze fata de euro! Vezi care este noul record anuntat de BNR!

Leul a atins un nou minim istoric in raport cu euro. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, marti, un curs de 4,6551 lei/euro, in crestere cu aproape un ban fata de luni, cel mai ridicat atins pana in prezent. Precedentul maxim a fost inregistrat pe.

2018 VW Virtus este noul rival al Daciei Logan. Afla tot ce trebuie sa stii despre acest model.

Sa ne intelegem inca de la inceput: e vorba despre un model nou 2018, Volkswagen Virtus. Dupa ce a fost partial prezentat, gratie unor imagini spion, saptamana trecuta, aceasta versiune sedan a modelului hatchback Polo a debutat, la nivel mondial,.

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, insa a infiat-o pe fata fratelui fostului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, este casatorita cu celebrul actor Radu Gheorghe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )