Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este noul sef al antiterorismului din Romania

Antena3 Antena3,
Cine este noul sef al antiterorismului din Romania

Prin ordin al Directorului SRI Eduard Hellvig a fost numit noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului DGPCT). Este vorba despre colonelul Dorin Dodo. continuă pe Antena3

Cine este noul sef al ANTITERORISMULUI din Romania. Ordinul a fost semnat de seful SRI (VIDEO)

Colonelul Dorin Dodo Radulescu este noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului DGPCT). Adjunctul sau va fi colonelul Margarit, fost comandant al.

Geta Burducea este noul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Buzau

Geta Burducea a fost numita pe post de Ministerul Educatiei dupa revocarea Florinei Stoian. Noul sef a convocat deja o sedinta la Inspectoratul Scolar Judetean chiar la inceput de program pentru a le comunica subalternilor noile directive.

Noua clasa de bugetari de lux: primarii Romaniei. Cine este cel mai bine platit edil

Primarii din Romania au devenit, odata cu legea salarizarii unitare, noua clasa de bugetari de lux. intr-un top realizat pe baza unor date furnizate de sindicatele din administratie, pe.

S-A AFLAT cine este tanara surprinsa in compania lui Dacian Ciolos!

Fostul premier Dacian Ciolos a fost recent surprins in compania unei tinere, pe care a condus-o la aeroport. Jurnalistii de laSursa Zileiau descoperit cine este tanara misterioasa. Se.

S-A AFLAT! CINE ESTE tanara surprinsa in compania lui Dacian Ciolos si ce legatura are cu VLADIMIR PUTIN!

Fostul premier Dacian Ciolos a fost recent surprins in compania unei tinere, pe care a condus-o la aeroport. Jurnalistii de la Sursa Zilei au descoperit cine este tanara misterioasa. Se numeste.

Cine este tanara, surprinsa in compania lui Dacian Ciolos? Face parte din compania de PR a lui Putin

Fostul premier Dacian Ciolos a fost recent surprins in compania unei tinere, pe care a condus-o la aeroport. Jurnalistii de la Sursa Zilei au descoperit cine este tanara misterioasa. Se numeste.

Un cunsocut rapper din Romania, in doliu: A fost injunghiat mortal azi dimineata... (FOTO)

Un cunsocut rapper din Romania este in doliu. Tarzy a facut anuntul pe Facebook. Un prieten de-al meu a fost injunghiat mortal azi dimineata! Odihneste-te in pace, prieten.

Cel mai bun hairstylist din Romania in 2017 va fi anuntat in luna noiembrie la Bucuresti

Cel mai bun hairstylist al noii generatii de specialisti din Romania va fi desemnat la Bucuresti in luna noiembrie in urma unei preselectii riguroase si a unor probe de tehnica si creativitate.

O artista cunoscuta din Romania a dat teapa unui hotel. A spart ecranul unui televizor si apoi a fugit (FOTO)

Una dintre cele mai apreciate artiste din Romania a dat teapa unui patron de hotel. Oana Radu, pentru ca ea e protagonista, a stat cazata la hotel in seara de vineri spre sambata, iar dimineat.

CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )