Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noua clasa de bugetari de lux: primarii Romaniei. Cine este cel mai bine platit edil

Antena3 Antena3,
Noua clasa de bugetari de lux: primarii Romaniei. Cine este cel mai bine platit edil

Primarii din Romania au devenit, odata cu legea salarizarii unitare, noua clasa de bugetari de lux. intr-un top realizat pe baza unor date furnizate de sindicatele din administratie, pe. continuă pe Antena3

S-A AFLAT cine este tanara surprinsa in compania lui Dacian Ciolos!

Fostul premier Dacian Ciolos a fost recent surprins in compania unei tinere, pe care a condus-o la aeroport. Jurnalistii de laSursa Zileiau descoperit cine este tanara misterioasa. Se.

S-A AFLAT! CINE ESTE tanara surprinsa in compania lui Dacian Ciolos si ce legatura are cu VLADIMIR PUTIN!

Fostul premier Dacian Ciolos a fost recent surprins in compania unei tinere, pe care a condus-o la aeroport. Jurnalistii de la Sursa Zilei au descoperit cine este tanara misterioasa. Se numeste.

Cine este tanara, surprinsa in compania lui Dacian Ciolos? Face parte din compania de PR a lui Putin

Fostul premier Dacian Ciolos a fost recent surprins in compania unei tinere, pe care a condus-o la aeroport. Jurnalistii de la Sursa Zilei au descoperit cine este tanara misterioasa. Se numeste.

Politic Show: Noua clasa de bugetari de lux: primarii Romaniei; Gafa de proportii la Ministerul Educatiei; Toate mizeriile facute de PSD in timp ce tu te certai pe micii unguresti

In timp ce Mihai Tudose si liberalii se porcaiau in Parlament, un deputat PMP isi numara banii, iar Bacalbasa a atipit. Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a butonat in permanenta telefonul, deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atipit, in timp ce Victor Ponta s-a amuzat cu noii sai colegi de partid. Liberalii ne amagesc cu motiuni contra Guvernului Tudose. Strategia PNL pentru sesiunea de toamna reflecta raportarile diferite la PSD ale unor lideri ai partidului. Lideri precum Raluca Turcan.

Cine este Marcel Ciolacu, propus sa preia functia de ministru al Apararii: S-a fotografiat cu Omar Hayssam la vanatoare si a fost vaslasul lui Dragnea la pescuit, in Delta(FOTO)

Vicepremierul Marcel Ciolacu este propunerea premierului la functia de Ministru al Apararii, dupa demisia lui Adrian Tutuianu. Ciolacu este unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea,.

Cine este noul sef al ANTITERORISMULUI din Romania. Ordinul a fost semnat de seful SRI (VIDEO)

Colonelul Dorin Dodo Radulescu este noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului DGPCT). Adjunctul sau va fi colonelul Margarit, fost comandant al.

Cine este noul sef al antiterorismului din Romania

Prin ordin al Directorului SRI Eduard Hellvig a fost numit noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului DGPCT). Este vorba despre colonelul Dorin Dodo.

Marcel Toader a dezvaluit cine este amantul Mariei Constantin. E insurat si are copii

Pentru prima data, Marcel Toader iese la rampa cu acuzatii si dezvaluiri. Omul de afaceri este gata sa dea cartile pe fata cu orice risc si sa spuna adevarul despre relatia cu Maria.

Doamna in roz a Coreei de Nord va fi cea care va anunta Apocalipsa. Cine este crainica TV la auzul careia toata planeta tremura ingrozita

De decenii intregi, Ri Chun-hee este una dintre putinele persoane in care regimul de la Phenian are incredere pentru a informa poporul despre momentele cele mai importante din istoria tarii. Unii.

Loto 6/49: Cine este castigatorul marelui premiu la Loto 6/49? A trecut pe langa moarte si a candidat la primarie

Un cunoscut om de afaceri din Barlad sustine ca este castigatorul marelui premiu la Loto 6/49, anuntand ca luni, 4 septembrie, va merge la Loteria Romana pentru a revendica premiul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )