Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea. continuă pe Antena3

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

El este omul care l-a impuscat pe Papa Ioan Paul al II-lea! Francisc nu l-a iertat, niciodata, desi a venit cu trandafiri albi!

Pe 13 mai 1981, la Vatican, turcul Mehmet Ali Agca, un mercenar fara orientare politica, membru al organizatiei teroriste Lupii Gri, trage patru gloante in Papa Ioan Paul al II-lea, in incercarea de a-l.

Cine este batrana care l-a emotionat pe Papa Francisc la Iasi / Imaginea acesteia a devenit virala

In timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc si-a intrerupt discursul pentru a povesti despre momentul care l-a impresionat cel mai tare - o batrana ce isi tinea in brate nepotul de nici doua luni. Un preot romano-catolic a facut publica imaginea femeii, iar aceasta s-a viralizat rapid.

Cine este tanara care a intrat aproape goala pe teren, la meciul dintre Liverpool si Tottenham

Partida din finala Ligii Campionilor disputata aseara intre Liverpool si Tottenham, la Madrid a intrat in istorie! in minutul 24 al meciului, o tanara aproape goala a intrat pe teren si a ajuns chiar pana i.

Cine este bunica de care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Batrana venise sa-l vada pe Suveranul Pontif cu nepotul sau de doar doua luni

In vizita sa la Iasi, Papa Francisc a marturisit ca a ramas impresionat de o batrana, care si-a adus nepotul de doar doua luni sa-l vada pe Suveranul Pontif. in discrsul sau, acesta a amintit de.

Omul Gabrielei Firea a starnit revolta in Spitalul Filantropia. Cine este Alexandra Dobre

Omul Gabrielei Firea, Alexandra Dobre, presedinte al Consiliului de Administratie de la Spitalul Filantropia, din Bucuresti, cam face legea in acel spital si o face prost, dupa cum spun medicii care lucreaza acolo. Cine este, de fapt, aceasta tanara care la doar 26 de ani a avut atatea pozitii de sef? Este considerata omul Gabrielei [] .

Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in costum de baie, in UCL. Si-a facut iubitul milionar in euro. FOTO

Finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Tottenham nu a fost lipsita de incidente. Kinsey Wolanski, o tana din Rusia, a intrat pe teren in costum de baie, a fost aplaudata la scena deschisa de tot stadionul si si-a facut iubitul milionar in euro. Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in [] .

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Digi 24: Cine este europarlamentarul roman care asteapta Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles

Victor Negrescu, pozitia 9 pe lista PSD, este europarlamentarul care ocupa locul 33 al Romaniei in Parlamentul European, iar mandatul sau va fi suspendat pana in octombrie, cel mai tarziu, cand Marea Britanie ar trebui sa paraseasca blocul european.

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )