Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este omul care l-a impuscat pe Papa Ioan Paul al II-lea! Francisc nu l-a iertat, niciodata, desi a venit cu trandafiri albi!

Antena3 Antena3,
El este omul care l-a impuscat pe Papa Ioan Paul al II-lea! Francisc nu l-a iertat, niciodata, desi a venit cu trandafiri albi!

Pe 13 mai 1981, la Vatican, turcul Mehmet Ali Agca, un mercenar fara orientare politica, membru al organizatiei teroriste Lupii Gri, trage patru gloante in Papa Ioan Paul al II-lea, in incercarea de a-l. continuă pe Antena3

Cine este omul care a fost imbratisat calduros de Papa Francisc - VIDEO

Papa Francisc a vorbit cu mare emotie despre romani si despre tara noastra, in fata a mii de oameni adunati la Vatican la audienta generala. L-a impresionat foarte mult pe Suveranul Pontif rugaciunea.

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Carmen Dan acuza sindicatele ca profita de moartea politistului din Timis ca sa-i ceara demisia: Cred ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist cand pleaca in misiune

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spune ca nu are nicio vina in cazul uciderii politistului din Timis, pentru ca nu crede nimeni ca ministrul este cel care echipeaza un politist atunci cand pleaca in misiune. Despre cererea sindicatelor din Politie de a demisiona, din cauza subfinantarii Politiei, Carmen Dan a sustinut ca sindicalistii ii cer demisia de cate ori pot sa profite de o astfel de ocazie.

Cine este batrana care l-a emotionat pe Papa Francisc la Iasi / Imaginea acesteia a devenit virala

In timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc si-a intrerupt discursul pentru a povesti despre momentul care l-a impresionat cel mai tare - o batrana ce isi tinea in brate nepotul de nici doua luni. Un preot romano-catolic a facut publica imaginea femeii, iar aceasta s-a viralizat rapid.

Cine este bunica de care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Batrana venise sa-l vada pe Suveranul Pontif cu nepotul sau de doar doua luni

In vizita sa la Iasi, Papa Francisc a marturisit ca a ramas impresionat de o batrana, care si-a adus nepotul de doar doua luni sa-l vada pe Suveranul Pontif. in discrsul sau, acesta a amintit de.

Eroul Zilei. Omul care aduce filmul

A 10-a editie a festivarului Serile Filmului Romanesc este dedicata unui personaj-legenda din filmul si teatrul romanesc. Vorbim despre Florin Piersic, actorul care nu mai are nevoie de nicio.

Investigatie antitrust impotriva Facebook, Google si Amazon: Congresul SUA este cel care a anuntat ancheta

Facebook, Amazon si Apple vor fi investigate de catre Congresul SUA, fiind suspectate de concentrare econimica si incercarea de a acapara piata. Cresterea monopolului puterii in economia noastra este una.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )