Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Playtech Playtech,
Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe . continuă pe Playtech

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

DigiSport: Imaginea care a uimit lumea fotbalului vine din Olanda! Cine este gigantul care joaca la Ajax U15

Un jucator de la Ajax face furori pe internet - nu pentru vreun gol antologic sau un dribling de senzatie. David Easmon este numele celui care a captat toata atentia din cauza unei imagini care a provocat controverse.

LOTO 649. Cine este romanul care a devenit milionar in euro, dupa ce a castigat la LOTO. Omul habar nu avea ca biletul lui era castigator!

Norocosul roman s-a prezentat, in cursul zilei de astazi, la sediul central al Loteriei Romane. Acesta a castigat premiul de categoria I la tragerea Joker din 27 octombrie 2010, in valoare de.

VIORICA DANCILA: Cred si acum ca este necesara o dezbatere

ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana. ----- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca investitiile Chinei in Romania sunt necesare. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila precizeaza ca nu a intervenit in justitie, acuzandu-l pe Klaus Iohannis de acest fapt.

A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Viorica Dancila a organizat, joi, o noua dezbatere la care au fost invitati jurnalisti de la mai multe televiziuni si publicatii. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca informatia potrivit careia va fi chemata la DNA este pe jumatate falsa. Viorica Dancila: DNA a spus ca nu ma cheama maine, dar ma poate chema .

Mircea Badea vine cu o varianta-BOMBA, prin care Viorica Dancila poate da lovitura vietii la Alegerile Prezidentiale 2019

Mircea Badea este de parere ca Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale 2019, are sanse mici sa castige postul pentru fotoliul de la Cotroceni.

Scoala darapanata care arata acum precum Versailles-ul. Cine este MILIONARUL care a platit opulenta renovare cu marmura si aur (GALERIE FOTO)

Era o ruina, iar acum e un palat! in timp ce multe scoli din zonele rurale au toaletele in curte, o scoala din Rusia poate concura oricand cu Palatul Versailles. Institutia de invatamant a fost recent.

Ce a raspuns Klaus Iohannis la intrebarea cu aria cercului. Moment incordat, dupa ce Viorica Dancila s-a facut de ras

Seara de marti a fost una care le-a oferit alegatorilor romani o perspectiva mai buna asupra viitorului conducator al tarii. Dupa ce fiecare candidat la prezidentiale a organizat o dezbatere cu presa, a iesit la iveala si un moment mai putin placut, cand acestia au avut de raspuns la o intrebare de matematica. Ce a .

Viorica Dancila, intrebata cate brose are: O sa spun cand o sa spuna Iohannis cate medidatii a dat ca sa-si poata lua 5 case Cum stie Dancila ca se calculeaza aria cercului

Viorica Dancila a fost intrebata, in conferinta de presa de marti seara, cate brose are si cum e cu ceasul, pe care promisese ca il va arata jurnalistilor. Daca initial a spus ca nu a facut un inventar, dar il va face si va raspunde, ea a spus apoi ca va da un raspuns despre ceasurile si brosele ei atunci cand va spune si Klaus Iohannis cati bani din meditatii a facut intr-un an si si-a putut cumpara 5 case.

La nici doua ore distanta de momentul in care Viorica Dancila a invitat o jurnalista sa-i vada vila din Predeal, PSD a anuntat ca invitatia nu mai este valabila

Viorica Dancila invita, in conferinta electorala de joi seara, o jurnalista sa-i viziteze casa de la Predeal pentru a-i arata ca locuinta este inca neterminata, dar la nici doua ore distanta s-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )