Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea fi numit noul presedinte executiv al PSD

Antena3 Antena3,
Cine este Paul Stanescu, cel care ar putea fi numit noul presedinte executiv al PSD

Paul Stanescu ar putea fi noul presedinte executiv al PSD. Stanescu, seful PSD Olt, este unul dintre cei cu mare influenta in partid. El a intrat in PSD in 2003. A fost presedintele CJ Olt timp de 8 ani, iar. continuă pe Antena3

PAUL STANESCU (PSD), DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat, ieri, ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia.

Paul Stanescu, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia, scrie Agerpres.

Paul Stanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc!

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia.

Primele masuri luate de dupa condamnarea lui Dragnea. Paul Stanescu noul presedinte executiv al PSD

Viorica Dancila, care a preluat conducerea interimara a PSD dupa condamnarea lui Dragnea, a anuntat marti propunerea lui Paul Stanescu in functia de presedinte executiv al PSD. in Biroul Permanent.

Viorica Dancila: Parlamentarii PSD vor sa mentinem guvernarea, sa revenim la mesajele din 2016/ Paul Stanescu, presedinte executiv

Premierul Viorica Dancila a tinut o conferinta de presa in urma careia a anuntat ca Paul Stanescu va fi presedinte executiv al PSD. De asemenea, Parlamentarii PSD vor sa mentinem guvernarea, sa revenim la mesajele din 2016, sustine.

Paul Stanescu despre o posibila preluare a functiei de presedinte executiv al PSD: Ma gandesc. Nu va pot spune nimic

Liderul PSD Olt, Paul Stanescu, a declarat, marti, ca se gandeste daca sa preia sau nu functia de presedinte executiv al partidului. intrebat inainte de inceperea sedintei Biroului Permanent.

Critici si din fieful lui Paul Stanescu. Presedintele-executiv al PSD Olt: N-am fost de acord cu inaugurari fastuoase, cu mitinguri. Ce arata primele rezultate

Presedintele-executiv al PSD Olt, organizatie condusa de fostul vicepremier Paul Stanescu, a criticat modul de campanie stabilit la nivel central, insa s-a ferit sa vorbeasca despre demisii.

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte-executiv

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutia pe care a avut-o inainte de CEx cu premierul Viorica Dancila. I-am spus ce i-am relatat si cu alte ocazii,.

Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte executiv

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutia pe care a avut-o inainte de CEx cu premierul Viorica Dancila. I-am spus ce i-am relatat si cu alte ocazii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )