Libnet.ro
UNICEF

16:45

Paul Stanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc!

Antena3 Antena3,
Paul Stanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc!

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia. continuă pe Antena3

CTP, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sigur ca nu isi va baga unghia in gat

Cristian Tudor Popescu s-a simtit in largul sau atunci cand a fost invitat sa comenteze despre condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea. Jurnalistul a vorbit inainte ca seful PSD sa fie saltat de politie si, cumva, a intuit ca seful Camerei Deputatilor nu avea sa faca un circ din aceasta intamplare nefericita pentru el.

Paul Stanescu, despre condamnarea lui Dragnea: Sunt sub stare de soc

Presedintele organizatiei PSD Olt, Paul Stanescu, a afirmat luni ca este in stare de soc dupa condamnarea liderului partidului, Liviu Dragnea, precizand ca regreta ceea ce i se intampla acestuia, scrie Agerpres.

Prima reactie din varful PSD dupa condamnarea lui Dragnea. Ce urmeaza pentru partid

Presedintele grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a declarat luni, pentru STIRIPESURSE. RO, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a liderului formatiunii, ca din punct de vedere.

Nicusor Dan, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Nu ne bucuram pentru suferinta unui om, ne bucuram pentru sfarsitul unui mod corupt de a face politica

Deputatul Nicusor Dan a declarat, luni, dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare, ca Romania se pregateste de sfarsitulunui mod corupt de a face politica Liviu.

Ecaterina Andronescu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Aici este foarte trist raspunsul. Nu cred ca trebuie sa cautam acum vinovatii

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat luni ca Partidul Social Democrat trebuie sa recunoasca decizia luata de justitie in privinta presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea, si sa gaseasca so.

Dan Barna, reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Dovada independentei magistratilor!

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, afirma luni presedintele USR, Dan Barna. Decizia ICCJ reprezinta o dovada a independentei magistratilor si a.

Victor Ponta, prima reactie dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea: A tras dupa el in prapastie Romania

Fostul premier PSD Victor Ponta a reactionat imediat la vestea condamnarii la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea. Nu ma bucur de necazul nimanui si nu comentez sentinte penale / ma bucur ca decizia vine.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Mi-e teama de o schimbare a discursului din partea PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a anuntat in exclusivitate la Antena 3,ca solicita sa se desfasoare un scrutin intern pentru desemnarea prezidentialelor PSD. Dincolo de asta, vreau sa spun ca.

LIVIU POP, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: E o zi grea pentru PSD

Condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare este un lucru trist pentru PSD, care trebuie sa depaseasca insa acest moment, a declarat, astazi, la RFI, senatorul social-democrat Liviu Pop.

DACIAN CIOLOS, DUPA CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Romania are dreptul la normalitate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, considera ca, prin decizia data, astazi, de Instanta suprema, agenda personala a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, nu mai este suprapusa cu agenda publica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )