Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cine este politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal

Adevărul Adevărul,
Cine este politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal

Politistul care a reusit sa se apropie de Gheorghe Dinca si sa obtina confesiunea crimelor este Daniel Barbu, un subcomisar in varsta de 35 de ani, care provine din Caracal, dar care n-a lucrat niciodata ca politist aici. continuă pe Adevărul

Cine este politistul care l-a facut pe Dinca sa marturiseasca crimele din Caracal. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati

La inceputul lunii august, legat de cazul Caracal se vorbea despre un politist, Marius Preda, care l-a determinat pe Dinca sa marturiseasca ororile pe care le-a facut. Suspiciunile au curs, confuzia si-a facut loc. Preda a negat, insa informatia tot a ramas. Detaliul nebanuit pe care il au in comun cei doi barbati. Cine este .

Informatii in exclusivitate despre politistul care a smuls marturia lui Gheorghe Dinca

Informatii in exclusivitate despre politistul care l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa marturiseasca crimele comise. Acesta se numeste Daniel Barbu, are 35 de ani si este sef de birou in cadrul Politiei.

Familia lui Gheorghe Dinca, tratata ca Sfintele Moaste de catre anchetatori. Modul socant in care a aparut baiatul criminalului din Caracal la audieri

Tonel Pop sustine ca familia lui Gheorghe Dinca este tratata cu manusi de catre anchetatori. Avocatul familiei Luizei a vorbit in exclusivitate pentru Antna 3 despre modul cum reactioneaza membrii familiei.

Gheorghe Dinca urmeaza sa fie adus la Bucuresti. Criminalul din Caracal va fi supus testarii cu poligraful si unui control psihologic

Gheorghe Dinca urmeaza sa fie adus la Bucuresti. Suspectul va fi supus testarii cu poligraful si unui control psihologic. Cercetarea la casa ororilor este pe final. Criminalistii au gasit azi in curtea.

Procurorul si judecatorul care au tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca au fost audiati de Sectia speciala

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca ar putea primi in curand lovitura de gratie. Mai multi colegi ai lui, dar si un judecator au fost deja audiati de procurorii de.

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca au fost audiat de Sectia speciala

Procurorul care a tinut in loc interventia in casa lui Gheorghe Dinca ar putea primi in curand lovitura de gratie. Mai multi colegi ai lui, dar si un judecator au fost deja audiati de procurorii de.

Noi fragmente osoase, gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, la Caracal. Criminalul era de fata. Ce a urmat

Noi fragmente osoase gasite in curtea criminalului de la Caracal! Acestea se aflau exact in locurile preconizate de catre oamenii legii. Dovezile vor fi trimise la expertiza, atfel ca specialistii sa ofere concluzia corecta, dar, pana atunci, politistii au niste banuieli. Care preconizeaza oamenii legii? Noi fragmente osoase au fost gasite in curtea lui Dinca .

Singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Ce secret murdar ascunde familia criminalului din Caracal

Antena 3 a prezentat singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Imaginile sunt surprinse chiar in primele zile ale anchetei. Sotia lui Gheorghe Dinca a refuzat cu desavrsire sa aiba vreun dialog cu.

Cazul Caracal. DIICOT: Perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost in cea mai mare parte finalizate

Procurorii au finalizat perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, a anuntat joi DIICOT.

Dezvaluiri socante despre fiica lui Gheorghe Dinca: Ce s-ar fi aflat la petrecerile organizate pe domeniul sau de vanatoare

Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, barbatul acuzat ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melenu, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian, acuzat ca a facut trafic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )