Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dezvaluiri socante despre fiica lui Gheorghe Dinca: Ce s-ar fi aflat la petrecerile organizate pe domeniul sau de vanatoare

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri socante despre fiica lui Gheorghe Dinca: Ce s-ar fi aflat la petrecerile organizate pe domeniul sau de vanatoare

Daniela Dinca, fiica lui Gheorghe Dinca, barbatul acuzat ca le-a ucis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melenu, a avut legaturi foarte stranse cu un om de afaceri italian, acuzat ca a facut trafic. continuă pe Antena3

Tonel Pop, despre fiica lui Gheorghe Dinca: Am privit-o in ochi. E o victima a tatalui ei, dupa parerea mea

In ultima declaratie la DIICOT nu a spus acest aspect. Poat daca au luat-o si au dus-o intr-o alta camera. Lucrul asta era foarte important. Nu cred sub nicio forma din ce spune aceasta familie a lui.

Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea. Sigur la asta nu te-ai fi gandit

Daniela Dinca, fiica celui care a sfarsit cel putin doua destine, a marturisit, intr-un interviu pentru Antena 3, ce i-ar spune tatalui ei, daca ar fi lasata sa il viziteze in spatele gratiilor. Ce l-ar intreba fiica lui Gheorghe Dinca pe tatal ei, daca ar putea Daniela Dinca, fiica suspectului de crima din Caracal, a .

Cazul Caracal. Incredibil. Fiica lui Gheorghe Dinca, partenera unui afacerist italian acuzat de trafic de arme

Partenerul de de viata al Danielei Dinca, fiica monstrului din Caracal, a fost un cunoscut om de afaceri din Italia. Giorgio Albiero a fost acuzat de trafic de armament. Citeste si: Cazul Caracal. Filmare-bomba.

Un martor-cheie rupe tacerea in cazul Caracal. DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca inaintea rapirii Alexandrei

Mihai Gadea a prezentat informatii uluitoare in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca DIICOT Craiova il monitoriza si supraveghea pe Gheorghe Dinca. Un martor-cheie a facut dezvaluiri uluitoare cu privire.

Date in premiera despre masina groazei a lui Gheorghe Dinca. Cand si-a pregatit criminalul masina-capcana

Antena 3 a prezentat in exlusivitate date despre masina groazei a lui Gheorghe Dinca. -masina avea geamuri fumurii din septembrie 2017, foliile auto erau autorizate -masina devine proprietatea lui Gheorghe Din.

Bomba in cazul Caracal. Se investigheaza activitatea lui Gheorghe Dinca in Italia. Ar fi putut actiona sub un alt nume

DIICOT a trimis prin biroul Eurojust in Italia ordin european de ancheta pe numele lui Gheorghe Dinca si cere informatii despre activitatea lui de acolo, cercul relational. Citeste si: Cazul Caracal.

Familia lui Gheorghe Dinca, tratata ca Sfintele Moaste de catre anchetatori. Modul socant in care a aparut baiatul criminalului din Caracal la audieri

Tonel Pop sustine ca familia lui Gheorghe Dinca este tratata cu manusi de catre anchetatori. Avocatul familiei Luizei a vorbit in exclusivitate pentru Antna 3 despre modul cum reactioneaza membrii familiei.

Criminalistii continua sa scaneze locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca: Sapaturile nu au rost, anchetatorii nu vor gasi nimic

Ancheta de dinCaracal intraina cincea saptamana. Criminalistii scaneaza lunicasa lui Gheorghe Dinca insperantacavor gasi aici mai multe indicii despre crimele.

Singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Ce secret murdar ascunde familia criminalului din Caracal

Antena 3 a prezentat singura filmare cu sotia lui Gheorghe Dinca. Imaginile sunt surprinse chiar in primele zile ale anchetei. Sotia lui Gheorghe Dinca a refuzat cu desavrsire sa aiba vreun dialog cu.

Noi fragmente osoase, gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, la Caracal. Criminalul era de fata. Ce a urmat

Noi fragmente osoase gasite in curtea criminalului de la Caracal! Acestea se aflau exact in locurile preconizate de catre oamenii legii. Dovezile vor fi trimise la expertiza, atfel ca specialistii sa ofere concluzia corecta, dar, pana atunci, politistii au niste banuieli. Care preconizeaza oamenii legii? Noi fragmente osoase au fost gasite in curtea lui Dinca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )