Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire generala. Avea 44 de ani si era tatal a doi copii

Adevărul Adevărul,
Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire generala. Avea 44 de ani si era tatal a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal duminica, 2 iunie, in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani. continuă pe Adevărul

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire. Avea 44 de ani si era tata a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal sambata 2 iunie in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani.

Cine este politistul ucis in misiune in Timis

Politistii au avut o prima reactie, dupa ce colegul lor din Timis a fost impuscat mortal in timp ce se afla in misiune si incerca sa opreasca masina in care s-ar fi aflat un barbat dat in urmarire.

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Fugarul care a impuscat mortal un politist este recidivst. A fost condamnat la 16 ani de inchisoare si era urmarit pentru ca a atacat un fermier cu cutitul

Marcel Ionel Lepa, principalul suspect din cazul politistului impuscat mortal in Timis, era dat in urmarire pentru executarea unei pedepse de patru ani si opt luni pentru tentativa de talharie. Lepa, recidivist eliberat conditionat in 2005 dupa ce fusese condamnat la 16 ani pentru zeci de furturi, l-a atacat, in 2014, cu un briceag pe un fermier de la care voia sa fure motorina.

Filmul evenimentelor in cazul politistului din Timis impuscat mortal. Fugarul s-a ascuns intr-o casa de unde a deschis focul

Politistii din Timis sunt in alerta dupa ce un politist care urmarea un barbat dat in urmarire a fost impuscat mortal, iar un alt politist care a participat la actiune a fost ranit.

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent? Este intrebarea pe care telespectatorii si-au pus-o in ultima editie a show-ului de talente. Finala a fost difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:30. Concurentul clasat pe locul 1 va fi mai bogat cu 120. 000 de euro. Cine [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Cine este barbatul cautat pentru uciderea unui politist in Timis

Barbatul care a impuscat duminica, 2 iunie, un politist in localitatea timiseana Izvin a fost dat in urmarire generala. Suspectul principal al crimei din Timis se numeste Ionel Marcel Lepa, in varsta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )