Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cine este prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a dat ordinul de interventie in forta a jandarmilor

Antena3 Antena3,
Cine este prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, cea care a dat ordinul de interventie in forta a jandarmilor

Interventia in forta a jandarmilor la mitingul de vineri seara din Piata Victoriei a fost aprobata, prin ordin, de prefectul Capitalei, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Jandarme. continuă pe Antena3

Ordinul de interventie n forta a Jandarmeriei n Piata Victoriei a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, fosta consiliera a Gabrielei Firea

Jandarmii au primit ordin de la prefectul Capitalei sa intervina in forta in Piata Victoriei la ora 23. 11, au anuntat, sambata, reprezentantii institutiei. Prefectul Capitalei esteSperanta Cliseru care a fost numita temporar, prin detasare, in iulie. Speranta Cliseru este cunoscuta ca fiind mana dreapta a primarului Gabriela Firea, ocupand functia de consilier personal al acesteia.

Marius Militaru: Prefectul Capitalei a aprobat interventia in forta a jandarmilor. Ordinul a fost emis la ora 23

Interventia in forta a jandarmilor la mitingul de vineri seara din Piata Victoriei a fost aprobata, prin ordin, de prefectul Capitalei, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru.

Cine este femeia-jandarm batuta de protestatari. Are doar 20 de ani

Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, a facut mai multe precizari despre femeia-jandarm care, in urma violentelor, poate ramane paralizata. Avem o colega care a fost batuta cu.

Alcoolemie-record, pe drumurile publice din Romania. Cine este vedeta

Cu adevarat un record pe drumurile publice. Alcoolemia unui biciclist din Dambovita i-a uimit pe politisti. Recordul anului, pe bicicleta4,35 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aceasta este valoarea cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )