Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordinul de interventie n forta a Jandarmeriei n Piata Victoriei a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, fosta consiliera a Gabrielei Firea

Hotnews Hotnews,
 Ordinul de interventie n forta a Jandarmeriei n Piata Victoriei a fost dat de Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, fosta consiliera a Gabrielei Firea

Jandarmii au primit ordin de la prefectul Capitalei sa intervina in forta in Piata Victoriei la ora 23. 11, au anuntat, sambata, reprezentantii institutiei. Prefectul Capitalei esteSperanta Cliseru care a fost numita temporar, prin detasare, in iulie. Speranta Cliseru este cunoscuta ca fiind mana dreapta a primarului Gabriela Firea, ocupand functia de consilier personal al acesteia. continuă pe Hotnews

PRIMELE EXPLICATII ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei: Dispozitivul nostru a fost eminamente defensiv (VIDEO)

Jandarmeria vine cu explicatii dupa violentele care au avut loc, vineri seaa, la protestul din Piata Victoriei. intr-o conferinta de presa sustinuta sambata dimineata, reprezentantii.

PICCJ: Dosar penal deschis cu privire la modul de interventie al jandarmilor si violentele din Piata Victoriei

Procurorii militari s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal cu privire la modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, a informat, sambata, Parchetul General.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

SURSE: Interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, COORDONATA de CARMEN DAN

Interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri seara, din Piata Victoriei, a fost coordonata de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, potrivit unor surse, citate de Stiripesurse. ro. in.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

Jandarmii au dispersat multimea din fata Guvernului: toata Piata Victoriei a fost acoperita cu gaze lacrimogene

Huligani cu tricourile trase pe cap au aruncat cu obiecte contondente spre jandarmi, iar fortele de ordine au tras gaze lacrimogene in sus, fumul raspandind-se in toata Piata Victoriei. Jandarmii au intrat in manifestanti, mare parte din Piata golindu-se.

PROTEST DIASPORA. Traficul in Piata Victoriei a fost oprit. Jandarmii au blocat accesul catre Guvern

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

Manifestant cu piciorul gaurit de un proiectil al Jandarmeriei in timpul protestului de vineri din Bucuresti

Jandarmii au intervenit in forta in Piata Victoriei la protestul ce s-a dorit a fi unul pasnic. Un tanar s-a ales cu o gaura in picior, cauzata de un proiectil folosit de jandarmi in timpul confruntarilor cu manifestantii.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )