Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine este presedintele interimar al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate dupa ce sefa institutiei a fost demisa

Adevărul Adevărul,
Cine este presedintele interimar al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate dupa ce sefa institutiei a fost demisa

Adriana Cotel, o apropiata a lui Darius Valcov, omul de incredere a lui Liviu Dragnea, a fost demisa de la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). continuă pe Adevărul

Cum explica Sorina Pintea inlocuirea sefei Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, apropiata a lui Valcov: Au fost multe probleme nerezolvate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sustinut luni, intr-o conferinta de presa, ca ea este cea care a cerut schimbarea Adrianei Cotel de la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din cauza ca au fost mai multe probleme nerezolvate. Ea a refuzat sa comenteze informatiile privind relatia apropiata dintre Adriana Cotel si Darius Valcov, care a demisionat luni. in functia de presedinte al CNAS a fost numit temporar Razvan Teohari Vulcanescu, vicepresedinte al institutiei.

Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila a semnat luni decizia de revocare a Adrianei Cotel din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, doamna.

Premierul Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila continua schimbarile din functii ale oamenilor lui Liviu Dragnea. Printre acestia, i-a venit randul si sefeiCasei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Premierul a semnat luni.

Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor. A donat premiul unui alt concurent

Irena Boclinca este castigatoarea sezonului 6 iUmor. Femeia care a imitat-o pe Viorica Dancila a primit premiul cel mare, in valoare de 20. 000 de euro, dar a donat pe loc banii unui alt concurent, Vasi Borcan, care se afla in scaun cu rotile. Cine este Irena Boclinca, marea castigatoare a concursului iUmor Irena Boclinca a [] .

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent

Cine este marele castigator al emisiunii Romanii au Talent? Este intrebarea pe care telespectatorii si-au pus-o in ultima editie a show-ului de talente. Finala a fost difuzata de postul de televiziune Pro TV, vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:30. Concurentul clasat pe locul 1 va fi mai bogat cu 120. 000 de euro. Cine [] .

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Cine este Darius Valcov. Consilierul premierului Viorica Dancila a demisionat

Darius Valcov a demisionat! Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a ramas fara consilier. Valcov era considerat apropiat al lui Liviu Dragnea. Acesta si-a dat demisia exact dupa demiterea Ancai Alexandrescu, un alt om important al fostului lider al Partidului Social Democrat. Stire in curs de actualizare .

Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in costum de baie, in UCL. Si-a facut iubitul milionar in euro. FOTO

Finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Tottenham nu a fost lipsita de incidente. Kinsey Wolanski, o tana din Rusia, a intrat pe teren in costum de baie, a fost aplaudata la scena deschisa de tot stadionul si si-a facut iubitul milionar in euro. Cine este Kinsey Wolanski, tanara care a intrat pe teren in [] .

Politist impuscat mortal in misiune. Cine este interlopul care l-a ucis

Un politist a fost impuscat mortal, duminica dupa-amiza, in timp ce se afla in misiune in raza localitatii Izvin, din judetul Timis. Omul legii se afla, alaturi de alti colegi, intr-o misiune de prindere a unui barbat dat in urmarire internationala. UPDATE Barbatul care l-a impuscat pe politist a fost si el impuscat, dar [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )