Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila continua schimbarile din functii ale oamenilor lui Liviu Dragnea. Printre acestia, i-a venit randul si sefeiCasei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Premierul a semnat luni. continuă pe B1

Viorica Dancila a demis presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

Viorica Dancila a semnat luni decizia de revocare a Adrianei Cotel din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, doamna.

Cine este presedintele interimar al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate dupa ce sefa institutiei a fost demisa

Adriana Cotel, o apropiata a lui Darius Valcov, omul de incredere a lui Liviu Dragnea, a fost demisa de la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Cum explica Sorina Pintea inlocuirea sefei Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, apropiata a lui Valcov: Au fost multe probleme nerezolvate

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sustinut luni, intr-o conferinta de presa, ca ea este cea care a cerut schimbarea Adrianei Cotel de la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din cauza ca au fost mai multe probleme nerezolvate. Ea a refuzat sa comenteze informatiile privind relatia apropiata dintre Adriana Cotel si Darius Valcov, care a demisionat luni. in functia de presedinte al CNAS a fost numit temporar Razvan Teohari Vulcanescu, vicepresedinte al institutiei.

Viorica Dancila face primii pasi catre inlocuirea lui Darius Valcov.Numeste in functia de consilier o persoana condamnata definitiv

Premierul Viorica Dancila l-a numit, joi, pe fostul deputat de la ALDE, Remus Borza, in functia de consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate, relateaza Stiripesurse. ro. Mai exact, Remus.

VIORICA DANCILA: Va fi modificata legislatia privind alegerea presedintelui Consiliului Judetean

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi modificata legislatia pentru ca presedintele Consiliului Judetean sa fie ales din nou prin vot direct de catre cetateni.

Papa Francisc, intalnire cu Viorica Dancila. Ce cadou i-a facut premierul

Papa Francisc a ajuns vineri dimineata in Romania, in cadrul unei vizite de trei zile. Suveranul Pontif a avut intalniri la Cotroceni atat cu presedintele Klaus Iohannis cat si cu premierul Viorica Dancila, care i-a facut cadou un ceas facut de un roman.

Viorica Dancila, vizita la Bruxelles: Se va intalni cu Jean-Claude Juncker si cu Frans Timmermans

Premierul Viorica Dancila va avea marti, la Bruxelles, o intalnire cu revedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Ulterior, va avea o intrevedere cu Serghei Stanishev, presedintele Partidului Socialistilor Europeni.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, pe aceeasi lungime de unda

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de.

Papa Francisc in Romania. Ceasul unic pe care i l-a daruit Viorica Dancila FOTO-VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

Papa Francisc in Romania. Ce cadouri i-a facut Viorica Dancila Papei Francisc - VIDEO

Papa Francisc in Romania. Sanctitatea Sa Papa Francisc s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Viorica Dancila. Papa Francisc in Romania. Premierul Viorica Dancila i-a daruit Suveranului Pontif.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )