Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este prima femeie care va fi executata in SUA dupa 70 de ani. Crima sa abominabila a devenit subiect de film

Adevărul Adevărul,
Cine este prima femeie care va fi executata in SUA dupa 70 de ani. Crima sa abominabila a devenit subiect de film

Un tribunal de apel din SUA a anulat suspendarea executiei singurei femei care a primit sentinta capitala pronuntata de o instanta federala. Lisa Montgomery a strangulat o femeie insarcinata, in Missouri, dupa care a taiat-o si i-a luat copilul, in 2004. Crima a socat opinia publica americana si a devenit subiect de film si carti. continuă pe Adevărul

Cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist, un adevarat crai dupa divort

S-a aflat cine este noua cucerire a lui Banel Nicolita. Fostul fotbalist a devenit un adevarat crai dupa divort. Banel Nicolita inscrie gol dupa gol dupa ce s-a lasat de fotbal si a si divortat. Dupa ce a divortat, fotbalistul a devenit un adevarat cuceritor. Banel Nicolita a facut o noua cucerire. Fostul stelist a .

Cine este, de fapt, vrajitoarea de la Revelionul lui Dan Negru. Surpriza uriasa pregatita de Antena 1

Cine e persoana care s-a ascuns sub personajul vrajitoarei de la Revelionul lui Dan Negru? Surprizele se tin lant pentru cei care ii vor ramane fideli regelui Revelioanelor, la Antena 1. Revelion Dan Negru: Cine s-a ascuns sub masca vrajitoarei de la Antena 1? Dan Negru va prezenta pentru a 21 oara Revelionul Starurilor. Surprizele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )