Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este prima femeie comandant de baza din Romania

România Liberă România Liberă,
Cine este prima femeie comandant de baza din Romania

Andreea Litescu a fost numita de catre compania Wizz Air, comandant de baza la Otopeni in reteaua de transport proprie, devenind astfel prima femeie din tara care ocupa aceasta functie, a anuntat joi compania aeriana low-cost. continuă pe România Liberă

La 30 de ani, o romanca este prima femeie comandant de baza la Wizz Air

Wizz Air a numit-o pe Andreea Litescu 30 ani) prima femeie comandant de baza Base Captain), in Bucuresti Otopeni. Totodata, este pentru prima data cand o femeie pilot ocupa aceasta functie in Romania.

Andreea Litescu, numita prima femeie comandant de baza in Romania, de Wizz Air

Wizz Air a numit, la Otopeni, prima femeie comandant de baza in reteaua de transport proprie, potrivit unui comunicat al companiei aeriane low-cost. incepand cu aceasta luna, Andreea Litescu este Comandant de.

CertAsig lanseaza prima asigurare pentru drone din Romania

Compania de asigurari CertAsig a lansat prima asigure pentru drone din Romania, iar pana la finalul anului ar putea incheia cateva zeci de astfel de asigurari, a declarat Doru Obreja, director Asigurari Aviatie in cadrul companiei, citat de Agerpres.

Sinteza zilei. Cine este victima lui Dragos Basescu

Miercuri seara, la Sinteza zilei, Mihai Gadea a aratat telespectatorilor sai cine este victima lui Dragos Basescu. Dragos Basescu i-a promis lui Sandu Staicu, administrator la SC Activ Invest Construct SRL,.

Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Compania de asigurari CertAsig a anuntat ca prima drona asigurata din tara noastra poate primi, pentru daune potentiale, pana la 1 milion de euro, dupa lansarea programului de asigurari pentru drone din Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

Nationala de baschet feminin, eliminata de la Europeanul din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale Campionatului European din Romania si Ungaria. Tricolorele au inregistrat patru infrangeri consecutive in prima faza a grupelor.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Tinerii din Romania nu invata si nici nu muncesc

Cei mai multi tineri din Romania, cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, nu invata si nici loc de munca nu au. Aceasta este concluzia unui studiu european prezentat si in Jurnalul National de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )