Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nationala de baschet feminin, eliminata de la Europeanul din Romania si Ungaria

România Liberă România Liberă,
Nationala de baschet feminin, eliminata de la Europeanul din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale Campionatului European din Romania si Ungaria. Tricolorele au inregistrat patru infrangeri consecutive in prima faza a grupelor. continuă pe România Liberă

Nationala de baschet feminin, a treia infrangere la CE gazduit de Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a fost invinsa duminica, in grupa A, de la Timisoara, a CE, de vicecampioana olimpica si europeana Franta, cu scorul de 67-76 40-37), aceasta fiind a treia infrangere.

Nationala de baschet feminin a ratat calificarea in grupele principale ale CE, din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a ratat, luni, calificarea in grupele principale ale CE, gazduit de tara noastra si Ungaria, dupa ce a fost invinsa de Cehia, cu scorul de 82-71 39-35), in ultimul meci.

infrangeri pentru tricolore, la CE Baschet din Romania si Ungaria

Nationala de baschet feminin a Romaniei a suferit trei infrangeri consecutive la Campionatul European, organizat in Romania si Ungaria. Tricolorele au cedat ultima data in fata Frantei.

Grupele principale ale CE de baschet din Romania si Ungaria

Doisprezece echipe merg mai departe, in grupele principale ale Campionatului European de baschet feminin de Romania si Ungaria. Nationala Romaniei s-a oprit in fazele preliminare.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

Prima drona din Romania asigurata pentru daune pana la 1 milion euro

Compania de asigurari CertAsig a anuntat ca prima drona asigurata din tara noastra poate primi, pentru daune potentiale, pana la 1 milion de euro, dupa lansarea programului de asigurari pentru drone din Romania, arata un comunicat transmis astazi redactiei.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Tranzactie: Petroceltic International a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment

Compania petroliera Petroceltic International a vandut activele din Romania, prin intermediul carora detinea licente de operare pentru doua perimetre din Marea Neagra, catre compania GVC Investment.

Tinerii din Romania nu invata si nici nu muncesc

Cei mai multi tineri din Romania, cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, nu invata si nici loc de munca nu au. Aceasta este concluzia unui studiu european prezentat si in Jurnalul National de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )