Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tinerii din Romania nu invata si nici nu muncesc

Antena3 Antena3,
Tinerii din Romania nu invata si nici nu muncesc

Cei mai multi tineri din Romania, cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani, nu invata si nici loc de munca nu au. Aceasta este concluzia unui studiu european prezentat si in Jurnalul National de. continuă pe Antena3

Cei mai destoinici pompieri civili, premiati de ISU. Angajatii de la Saint Gobain si cei de la Independenta au trecut probele de foc

Cei mai destonici pompieri civili vor reprezenta judetul Calarasi la faza interjudeteana a competitiei serviciilor profesionale pentru situatii de urgenta. Este vorba despre S. al Saint Gobain Glass si S. Independenta, cele doua echipe iesind invingatoare la concursul desfasurat saptamana trecuta.

Cei mai duri oameni din istorie

De la sportivi de legenda la oameni simpli care au fost pusi in situatii disperate, cei mai duri oameni din istorie au depasit barierele mentale in moduri uluitoare. Puteti citi in continuare o selectie a celor mai duri oameni din istorie, ale caror povesti pot fi oricand o motivatie de a va depasi limitele.

Bursa de Valori Bucuresti le arata investitorilor care sunt cei mai activi brokeri la minut

Investitorii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor pot vedea cei mai activi brokeri din piata in functie de numarul de tranzactii executate intr-o zi cu actiuni pe piata principala si pe piata AeRO.

O romanca s-a casatorit cu unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni

Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti belgieni, Axel Witsel, s-a casatorit weekendul trecut cu iubita sa, romanca Raffaella Szabo. Cei doi au o relatie de peste 4 ani si sunt parintii unei fetite de doua.

Doi britanici au primit in Cartea Recordurilor titlul de cei mai batrani insuratei. Ce varste au acestia

Doi britanici au primit in Cartea Recordurilor titlul de cei mai batrani insuratei. George are 103 ani, iar sotia sa 91 si sunt impreuna de aproape un sfert de veac, insa abia anul acesta au decis sa.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Domeniile in care joaca cele mai mari companii: TOP 200 firme din Romania

Energia, auto, retailul si industria sunt domeniile cu cele mai multe companii cu afaceri de miliarde de lei, potrivit unei analize Wall-Street. ro pe baza clasamentului celor mai mari 200 de companii din Romania, oferit de Registrul Comertului.

Grupele principale ale CE de baschet din Romania si Ungaria

Doisprezece echipe merg mai departe, in grupele principale ale Campionatului European de baschet feminin de Romania si Ungaria. Nationala Romaniei s-a oprit in fazele preliminare.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )