Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine este principalul suspect al atacului din Olanda. Fotografia publicata de politie

Hotnews Hotnews,
 Cine este principalul suspect al atacului din Olanda. Fotografia publicata de politie

Principalul suspect al atacului dintr-un tramvai din Utrecht este un barbat de 37 de ani, nascut in Turcia. continuă pe Hotnews

Trei persoane au murit in urma atentatului din Olanda. Autorul a fost capturat

Trei oameni au murit in urma atentatului terorist din Olanda. Din pacate, autorul atacului nu a fost inca capturat. Barbatul, care a deschis focuri de arma intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht, se.

Trei persoane au murit in urma atentatului din Olanda

Trei oameni au murit in urma atentatului terorist din Olanda. Din pacate, autorul atacului nu a fost inca capturat. Barbatul, care a deschis focuri de arma intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht, se.

El este barbatul care a facut victime in tramvaiul din Olanda. Criminalul are 37 de ani si e din Turcia - FOTO

S-a aflat cine este barbatul care a deschis focuri de arma intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht. Gokman Tanis este nascut in Turcia si are 37 de ani. Mai multe persoane au fost ranite, iar una a.

Eroul de la Christchurch: Si-a aparat familia si comunitatea in timpul atacului din Noua Zeelanda

Abdul Aziz, un barbat musulman in varsta de 48 de ani, este vazut drept un erou de comunitatea din Christchurch dupa ce l-a infruntat pe atacatorul care a reusit vineri sa ucida 49 de oameni in atacul asupra.

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

Reactii internationale in urma atacului din Noua Zeelanda

ACTUALIZARE - Presedintele american Donald Trump a condamnat oribilul masacru din moschei in Noua Zeelanda, denuntand moartea nebuneasca a 49 de nevinovati. ------- Supravegherea lacasurilor de cult in Franta urmeaza sa fie consolidata, politia britanica a anuntat astazi, ridicarea nivelului de supraveghere a moscheilor iar Papa Francisc s-a declarat foarte intristat de actele de violenta nebunesti contra a doua moschei din Noua Zeelanda, exprimandu-si solidaritatea cu comunitatea musulmana din tara, dupa atacul de astazi.

Stirile ProTV: Marturia unei romance, in urma atacului din Christchurch: Elevii stateau cu luminile stinse in clasa

Zeci de oameni si-au pierdut viata in Noua Zeelanda, in atacuri armate comise in doua moschei din orasul Christchurch. Politia a retinut patru suspecti: trei barbati si o femeie.

Noi detalii despre atacul din Olanda. Focuri de arma s-au auzit in tot orasul. Politistii sustin ca ar putea fi un act terorist

Focuri de arma s-au auzit luni in diferite locuri din orasul Utrecht, in centrul Olandei, facand mai mult victime, fiind vorba de un act potential terorist, a anuntat Agentia nationala pentru securitate si.

Cine este Stefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova

Stefan-Valentin Mandachi n. 11 februarie 1986, Calarasi) este un antreprenor si avocat roman, fondatorul mai multor francize printre care si cel mai mare lant de restaurante cu specific grecesc tip servire.

Cine este Serban Cantacuzino, romanul al carui nume a fost scris pe o arma de atacatorul din Noua Zeelanda

Atacatorul din Noua Zeelanda a scris numele unui roman pe unul dintre incarcatoarele pustii de asalt pe care a folosit-o in atacurile de la moschei. Alaturi de alte figuri istorice si extremisti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )