Libnet.ro
UNICEF

07:30

Trei persoane au murit in urma atentatului din Olanda. Autorul a fost capturat

Antena3 Antena3,
Trei persoane au murit in urma atentatului din Olanda. Autorul a fost capturat

Trei oameni au murit in urma atentatului terorist din Olanda. Din pacate, autorul atacului nu a fost inca capturat. Barbatul, care a deschis focuri de arma intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht, se. continuă pe Antena3

Trei persoane au murit in urma atentatului din Olanda

Trei oameni au murit in urma atentatului terorist din Olanda. Din pacate, autorul atacului nu a fost inca capturat. Barbatul, care a deschis focuri de arma intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht, se.

Atac armat in Olanda: Trei persoane au fost ucise

ACTUALIZARE - Jan van Zanen, primarul din Utrecht, a anuntat ca cel putin trei persoane au murit in atacul dintr-un tramvai din oras si alte noua au fost ranite.

Urmarire ca in filme in Olt! O masina urmarita de politisti s-a rasturnat: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite dupa ce autoturismul in care se aflau, urmarit de un echipaj de politie, s-a rasturnat pe o strada din municipiul Caracal, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de.

Accident rutier socant in Vrancea: Trei persoane au fost ranite grav, dupa ce o masina a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe camp

Trei persoane au fost au fost grav ranite, sambata seara, intr-un accident de circulatie pe DN 2D la Bolotesti, dupa ce soferul unui autoturism nu a adaptat viteza intr-o curba si a intrat intr-un cap de.

LIVETEXT VIDEO Atac armat in Olanda: Cel putin trei persoane au murit / Nivel maxim de alerta terorista in Utrecht / Autoritatile cauta un barbat de origine turca in legatura cu atacul / Focuri de arma in mai multe zone din orasul olandez

Cel putin trei persoane au murit, iar mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc luni dimineata intr-un tramvai potrivit primarului din Utrecht. Atacatorul a fugit de la fata locului, iar Politia spune ca atacul ar putea fi de natura terorista. 09: Trei persoane au murit, iar noua au fost ranite, spune primarul din Utrecht16. 01: Premierul olandez, Mark Rutter, spune ca ar putea exista mai multi morti dupa atacul din Utrecht. 21: Politia i-a avertizat pe oameni sa se fereasca de un barbat de 37 de ani, de origine turca, publicand si o poza cu acesta, pe twitter.

LIVETEXT VIDEO Atac armat in Olanda: Cel putin trei persoane au murit / Nivel maxim de alerta terorista in Utrecht / Autoritatile cauta un barbat de origine turca in legatura cu atacul

Cel putin trei persoane au murit, iar mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc luni dimineata intr-un tramvai potrivit primarului din Utrecht. Atacatorul a fugit de la fata locului, iar Politia spune ca atacul ar putea fi de natura terorista. 25: Politia din Utrecht a anuntat pe Twitter ca nu 9, ci 5 persoane au fost ranite in atac. 09: Trei persoane au murit, iar noua au fost ranite, spune primarul din Utrecht16. 01: Premierul olandez, Mark Rutter, spune ca ar putea exista mai multi morti dupa atacul din Utrecht. 21: Politia i-a avertizat pe oameni sa se fereasca de un barbat de 37 de ani, de origine turca, publicand si o poza cu acesta, pe twitter.

El este barbatul care a facut victime in tramvaiul din Olanda. Criminalul are 37 de ani si e din Turcia - FOTO

S-a aflat cine este barbatul care a deschis focuri de arma intr-un tramvai din orasul olandez Utrecht. Gokman Tanis este nascut in Turcia si are 37 de ani. Mai multe persoane au fost ranite, iar una a.

Cine este principalul suspect al atacului din Olanda. Fotografia publicata de politie

Principalul suspect al atacului dintr-un tramvai din Utrecht este un barbat de 37 de ani, nascut in Turcia.

Noi detalii despre atacul din Olanda. Focuri de arma s-au auzit in tot orasul. Politistii sustin ca ar putea fi un act terorist

Focuri de arma s-au auzit luni in diferite locuri din orasul Utrecht, in centrul Olandei, facand mai mult victime, fiind vorba de un act potential terorist, a anuntat Agentia nationala pentru securitate si.

Stirile ProTV: Marturia unei romance, in urma atacului din Christchurch: Elevii stateau cu luminile stinse in clasa

Zeci de oameni si-au pierdut viata in Noua Zeelanda, in atacuri armate comise in doua moschei din orasul Christchurch. Politia a retinut patru suspecti: trei barbati si o femeie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )