Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine este Raluca Turcan, propunerea de vicepremier din guvernul Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Cine este Raluca Turcan, propunerea de vicepremier din guvernul Ludovic Orban

La 15 ani dupa ce a intrat in politica mare, Raluca Turcan isi vede implinit visul cu ochii. E pe cale sa devina vicepremier in Guvernul Ludovic Orban, sigur daca cabinetulva trece de votul Parlamentului. continuă pe Antena3

Cine este Raluca Turcan, vicepremier propus in Guvernul Ludovic Orban

Raluca Turcan este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru a ocupa functia de viceprim-ministru in urmatorul Guvern. in varsta de 43 de ani, Raluca Turcan este liderul deputatilor PNL si se afla .

Cine este Bogdan Gheorghiu, propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu, in varsta de 44 de ani, este propunerea pentru Ministerul Culturii in Guvernul Orban. A absolvit facultatea de actorie si a avut o cariera lunga in televiziune inainte de a intra.

Cine este Marcel Bolos, propunerea de ministru al Fondurilor Europene: Sef al ADR Nord-Vest, fost secretar de stat in doua ministere

Propunerea de ministru al Fondurilor Europene, Marcel Bolos este directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, functie pe care o ocupa din 2017. Anterior a fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si in cel al Transporturilor dar si director responsabil de fonduri europene, potrivit Mediafax.

Cine este ADRIAN OROS, ministrul propus la AGRICULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Adrian Nechita Oros este propunerea pentru Ministerul Agriculturii, in Guvernul Ludovic Orban. Deputatul PNL in varsta de 54 de ani este Doctor in stiinte medicale domeniul medicina veterinara, prorector.

Cine este CATALIN PREDOIU, ministrul propus la JUSTITIE in Guvernul Ludovic Orban

Catalin Predoiu este propunerea pentru Ministerul Justitiei, in guvernul Ludovic Orban. Predoiu, deputat de Calarasi, a avut o activitate politicia intensa din 2013, cand intrat in PDL, si pana.

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

Cine este FLORIN CiTU, ministrul propus la FINANTE in Guvernul Ludovic Orban

Florin Vasile Citu, senator de Bucuresti, este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor. Liberalul a fost fost economist in cadrul Bancii Nationale a Noii Zeelande 2001-2003) .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )