Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine este romanca moarta in accidentul de tren din Austria. Nicoleta avea trei copii si era patroana unui salon

Antena3 Antena3,
Cine este romanca moarta in accidentul de tren din Austria. Nicoleta avea trei copii si era patroana unui salon

Un incident grav de circulatie a avut loc in sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. O romanca si sotul ei austriac au murit pe linia de cale ferata, dupa ce masina in care se aflau cei doi a fost izbita in. continuă pe Antena3

Cine este barbatul care a injunghiat 4 persoane, in Timis. Una dintre victime a murit

Barbatul care a injunghiat patru persoane in judetul Timis si a lovit-o cu masina pe a cincea nu a fost inca prins de politisti. Surse judiciare au declarat ca s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Ionel Boldea, un barbat din localitatea Bichigi, judetul Timis. S-a aflat identitatea barbatului care a injunghiat 4 persoane Miercuri .

ALERTA! Au GASIT-O MOARTA PE PLAJA, in VAMA VECHE! Turistii au inceput sa PLANGA atunci cand au vazut DESPRE CINE ESTE VORBA

Tragedieuriasa pe litoraul Marii Negre. O tanara de 19 ani, din localitatea Valcelele, judetul Constanta, a fost gasita moarta, luni, in dreptul plajei La Baldachine din Vama Veche, conform Canca.

Adolescenta gasita moarta, pe plaja din Vama Veche. Incredibil ce au descoperit anchetatorii

Moarte suspecta! Madalina Ioana Banu avea 19 ani si locuia in Darabani, judetul Constanta. Trupul neinsufletit al fetei a fost gasit in Vama Veche, dupa lungi cautari. Adolescenta gasita moarta, in Vama Veche Familia Madalinei Ioana Banu a anuntat autoritatile pe data de 2 Mai, moment in care fata nu a mai fost de gasit.

Klaus Iohannis, numire surpriza la DNA. Cine este noul sef al Sectiei judiciare penale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea Madalinei Scarlat in functia de procuror-sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pe o perioada de 3 .

Cine este David Sassoli, italianul care a devenit noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European, socialistul italian David Sassoli, in varsta de 63 de ani, este un fost jurnalist care are o experienta de zece ani ca europarlamentar. Fost vicepresedinte al Parlamentului European, Sassoli a prezidat, in aceasta calitate numeroase sesiuni plenare de la sediul din Strasbourg.

Cine este Ursula Gertrud von der Leyen, posibilul nou sef al Comisiei Europene

Ursula Gertrud von der Leyen, viitorul sef al Comisiei Europene, este in prezent ministru al Apararii in Germania din 2013. Considerata o apropiata a cancelarului Angela Merkel, doamna Gertrud von der Leyen este.

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )