Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este romanul ales primar in Germania. Trompetistul Octavian Ursu explica de ce a fost ales

Playtech Playtech,
Cine este romanul ales primar in Germania. Trompetistul Octavian Ursu explica de ce a fost ales

In 2019, orasul estic german Gorlitz, poreclit Gorliwood din cauza zecilor de filme filmate acolo, a ales candidatul crestin-democrat Octavian Ursu in functia de primar si respingand candidatul AfD Sebastian Wippel. Cine este romanul ales primar in Germania Octavian Ursu a obtinut o victorie importanta in orasul Gorlitz din estul Germaniei, in 2019, castigand peste . continuă pe Playtech

Date finale: Nicusor Dan a fost ales primar general cu 282.631 voturi

Rezultatele finale ale alegerilor pentru Primaria Capitalei au fost anuntate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Nicusor Dan a fost ales primar general 282. 631 voturi 42,81%) , in timp ce Gabriela Firea a obtinut 250. 690 de voturi 37,97%).

Romanca pentru care s-au omorat 3 barbati. Cine este si cum arata femeia fatala

Alice Cocea, o actrita franceza de teatru si de film de origine romana, a murit in anul 1970, in Franta, la varsta de 70 de ani. Frumusetea i-a accelerat drumul in cariera, dar i-a fost si blestem. Barbatii au adulat-o si, ajungand sa o divinizeze, trei dintre ei s-au si omorat. Ulterior, a primit porecla .

Cine este marea dragoste a lui Jador. Declaratie ravasitoare pentru Georgiana

Jador are, cu adevarat, o viata complicata. Cu toate ca a avut relatii cu diferite domnisoare, acesta a declarat in nenumarate randuri ca unica fata pe care a iubit-o cu adevarat a fost Georgiana. Cei doi au fost impreuna vreme de sase ani de zile, dar fanii banuiesc ca cei doi nu s-au despartit niciodata.

Cine este Sfanta Parascheva si de ce este atat de importanta in credinta ortodoxa

Se apropie una dintre cele mai mari sarbatori ortodoxe. in fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Ortodoxa de pretutindeni praznuieste pe Cuvioasa Maica Parascheva. in chip deosebit, ea este cinstita in.

Cine este medicul care il trateaza pe Donald Trump de COVID-19. A ingrijit si soldati romani raniti in Afganistan

Medicul personal al lui Donald Trump, Sean Conley, este ofiter al Marinei SUA. Acesta il trateaza de noul coronavirus pe presedintele SUA in cadrul spitalului militar Waler Reed. Putini sunt insa cei care stiu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )