Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cine este romanul care se antreneaza alaturi de Cristiano Ronaldo, la Juventus

Antena3 Antena3,
Cine este romanul care se antreneaza alaturi de Cristiano Ronaldo, la Juventus

Cristiano Ronaldo e noul star al lui Juventus Torino, portughezul transferandu-se de la Real Madrid. in lotul italienilor se afla si Laurentiu Branescu, portarul care a evoluat la Dinamo sub forma de imprumut. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete:Cele mai bune glume ale lui Demi Moore despre Bruce Willis; Delia, marturisiri despre cariera ei de succes: E mai mult stres;Malia Obama, sexy la bratul iubitului. Cine este curajosul care s-a ncurcat cu fiica fostului presedinte SUA

Cele mai bune glume ale lui Demi Moore despre Bruce Willis. Bruce Willis a fost ani la rand greu de ucis, dar pare foarte usor de ironizat. Celebrul actor a fost sicanat de fosta sotie, Demi Moore, intr-un show de comedie. Nuami Dinescu: Nu mai suportam sa ma strige lumea pe strada Tanta. Acest personaj statea calare pe mine si eu nu mai puteam sa traiesc. Actrita Nuami Dinescu 56 de ani) ne-a explicat de ce a avut o perioada in care nu mai suporta ca lumea sa o confunde cu Tanta, personajul care a facut-o celebra.

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

Formarea unei echipe competitive fara Cristiano Ronaldo, marea provocare pentru Julen Lopetegui: Avem ocazia sa reinventam echipa

Julen Lopetegui se afla in fata primului meci in calitate de antrenor al celor de la Real Madrid, galacticii urmand sa dea piept cu Manchester United pe 1 august), intr-un amical din cadrul turneului International Champions Cup. Ramas fara Cristiano Ronaldo, transferat la Juventus pentru suma de 100 de milioane de euro, fostul selectioner al Spaniei are misiunea de a forma un nou trident ofensiv la Real Madrid. Ca antrenor, este o provocare captivanta sa faci o echipa competitiva fara Cristiano, a spus tehnicianul spaniol.

Iubita lui Leonardo DiCaprio are jumatate din varsta lui! Cine este Camila Morrone?

Leonardo DiCaprio , 43 de ani, s-a relaxat in weekend alaturi de iubita lui Camila Morrone care are doar 21 de ani si este model pentru Victorias Secret. Alaturi de ei a fost si mama Camilei, Lucila Sola care este intr-o relatie cu Al Pacino. Cei trei au luat pranzul in Saint Tropez.

Nick Jonas se insoara! Cine este indianca Priyanka Chopra?

Nick Jonas si Priyanka Chopra s-au logodit dupa doar doua luni de relatie.

Romanul care s-a iubit cu o englezoaica cu 37 de ani mai in varsta, acuzat ca i-a luat toti banii. Barbatul spune ca el este victima in acest caz

Ea, 66 de ani, spune ca a fost o nebuna naiva si ca s-a lasat fraierita de 500. 000 de lire sterline. El, 29 de ani, spune ca s-a iubit cu cea care putea sa-i fie mama si a suferit cand aceasta l-a.

S-a terminat: Cu cine este iNLOCUITA Bianca Dragusanu! Fostilor nici nu le mai pasa de ea...

Iata ca nu e de ajuns sa fii frumoasa, blonda si pe val! Dupa nici un an, Bianca Dragusanu paraseste emisiunea Te vreau langa mine, pe care o prezenta la Kanal D, iar potrivitClick!.

Cine este Cosmin Butuza, autorul gafei cu tricoaiele

Cosmin Butuza este secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului. Noul secretar de stat este licentiat in Economie Universitatea de Nord, Baia Mare), are un masterat in Management,.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt romanii care vor putea iesi chiar si cu 13 ani MAI REPEDE la pensie!

Vesti bune pentru romanii care nu mai mult pana la pensionare. O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )