Libnet.ro
UNICEF

01:05

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt romanii care vor putea iesi chiar si cu 13 ani MAI REPEDE la pensie!

B1 B1,
VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Cine sunt romanii care vor putea iesi chiar si cu 13 ani MAI REPEDE la pensie!

Vesti bune pentru romanii care nu mai mult pana la pensionare. O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in. continuă pe B1

Ce trebuie sa stie toti romanii care au masini la mana a doua: Informatia e ESENTIALA pentru SOFERI...

Atentie de la cine cumparati, daca intentionati sa va luati o masina la mana a doua. Din autorurismele existente pe Internet la vanzare in luna iunie, aproximativ 15% din anunturi sunt de la dealerii.

Din culisele PNL: Cum si-a asigurat Orban puterea n PNL, prin modificarea statutului, si cine sunt liderii de organizatii care ar urma sa fie schimbati

Sedinta de luni a BPN al PNL s-a desfasurat sub presiune, dupa ce Ludovic Orban a propus modificarea statutului, pentru a putea demite mai usor liderii de filiale. Potrivit unor surse politice, scopul ar fi inlaturarea sefilor de organizatii care vor Congres extraordinar pentru debarcarea lui Orban, relateaza Mediafax.

(P) Cine sunt cei 10 finalisti JCI Ten Outstanding Young Persons

Procesul de selectie in cadrul proiectului JCI Ten Outstanding Young Persons TOYP) s-a finalizat si ne-a oferit sansa de a descoperi oameni deosebiti, cu povesti de viata care reprezinta cu siguranta o sursa de inspiratie pentru fiecare.

Cariera nu mai este o scara, ci o opera de arta. Cine sunt artistii (I)

Umanizarea leadershipului si dezvoltarea abilitatii liderilor de a intelege, respecta si raspunde la interesele si aspiratiile oamenilor pe care ii conduc se afla in centrul activitatii de cercetare si consultanta corporativa a lui Gianpiero.

Toti romanii care planuiesc sa mearga in Spania trebuie sa stie asta: Atentionare de ultima ora a Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie prin care informeaza cetatenii romani care vor sa mearga in Spania ca pe teritoriul acestei tari a fost emisa o avertizare de cod portocaliu de.

Cine este romanul care se antreneaza alaturi de Cristiano Ronaldo, la Juventus

Cristiano Ronaldo e noul star al lui Juventus Torino, portughezul transferandu-se de la Real Madrid. in lotul italienilor se afla si Laurentiu Branescu, portarul care a evoluat la Dinamo sub forma de imprumut.

Caru' cu vedete:Cele mai bune glume ale lui Demi Moore despre Bruce Willis; Delia, marturisiri despre cariera ei de succes: E mai mult stres;Malia Obama, sexy la bratul iubitului. Cine este curajosul care s-a ncurcat cu fiica fostului presedinte SUA

Cele mai bune glume ale lui Demi Moore despre Bruce Willis. Bruce Willis a fost ani la rand greu de ucis, dar pare foarte usor de ironizat. Celebrul actor a fost sicanat de fosta sotie, Demi Moore, intr-un show de comedie. Nuami Dinescu: Nu mai suportam sa ma strige lumea pe strada Tanta. Acest personaj statea calare pe mine si eu nu mai puteam sa traiesc. Actrita Nuami Dinescu 56 de ani) ne-a explicat de ce a avut o perioada in care nu mai suporta ca lumea sa o confunde cu Tanta, personajul care a facut-o celebra.

Acestea sunt semnele care iti arata ca ai probleme cu tiroida. Trebuie sa te trimita urgent la medic

Trebuie sa cunosti cele mai frecvente simptome generate de o glanda tiroida care nu functioneaza cum trebuie. Ce simptome apar in cazul unui hipotiroidism Este o afectiune care apare atunci cand glanda tir.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )