Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este romanul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale - FOTO

Antena3 Antena3,
Cine este romanul care se declara vampir si care a atras atentia presei internationale - FOTO

Andreas Bathory este un roman care se declara vampir si spune ca traieste in preajma Castelului Bran. Barbatul a atras atentia presei internationale. Traieste in catacombele Castelului Bran, doarme in. continuă pe Antena3

Tanarul roman care se declara vampir si doarme in sicriu: Ne hranim doar cu sange de la donatorii consensuali

Andreas Bathory, un barbat care se declara vampir si care spune ca traieste in preajma Castelului Bran, a atras atentia presei occidentale. Tanarul roman spune ca a fost ales conducatorul Ordinului Dragonilor din Transilvania si a dezvaluit secretele vietii sale de vampir si modul in care a inceput sa traiasca in lumea vampirismului.

Oamenii platesc 300 $ ca sa-i linga picioarele! Ea este femeia care face zeci de mii de dolari cu un fetis bizar. Cum arata la fata

Gweneth Lee este femeia care spune ca ajunge la zeci de mii de dolari pe an, cu ajutorul piciorelor. in varsta de 46 de ani, femeia isi castiga existenta intr-un mod total neobisnuit, isi pozeaza .

Viorica Dancila, primita cu aplauze la Guvern, dupa discursul de la Strasbourg: Am atras atentia ca exista multe dezinformari referitor la tara noastra (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit joi, la inceputul sedintei de Guvern, despre mesajul pe care l-a transmis liderilor europeni in Parlamentul European, acolo unde a avut loc o dezbatere despre situatia statului.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Kate Hudson a devenit mama pentru a treia oara. INCREDIBL dupa cine este botezat copilul

Kate Hudson, in varsta de 39 de ani, a dat marti nastere unei fetite, a carei nume va fi Rani Rose Hudson Fujikawa. Rani Rose este primul ei copil cu actorul si compozitorul Danny Fujikawa. Astfel, noul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )