Libnet.ro
UNICEF

15:45

Viorica Dancila, primita cu aplauze la Guvern, dupa discursul de la Strasbourg: Am atras atentia ca exista multe dezinformari referitor la tara noastra (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, primita cu aplauze la Guvern, dupa discursul de la Strasbourg: Am atras atentia ca exista multe dezinformari referitor la tara noastra (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit joi, la inceputul sedintei de Guvern, despre mesajul pe care l-a transmis liderilor europeni in Parlamentul European, acolo unde a avut loc o dezbatere despre situatia statului. continuă pe B1

Viorica Dancila si Tudorel Toader, impreuna la Strasbourg. Ce le explica premierul si ministrul Justitiei oficialilor UE

Viorica Dancila si Tudorel Toder merg impreuna la Strasbourgpentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Timmermans estre unul dintre cei mai critici oficiali al UE in pr.

intalnire la Strasbourg intre Viorica Dancila si Frans Timmermans: Guvernul sustine ca cei doi au discutat despre protocoale si legile justitiei (VIDEO)

Guvernul Romaniei a publicat un nou videoclip fara sonor care prezinta intalnirea pe care premierul Viorica Dancila a avut-o, marti la Strasbourg, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans.

Eroina. Viorica Dancila, aplaudata in picioare in sedinta de guvern, pentru prestatia de la Strasbourg

La inceputul sedintei de Guvern, ministrii s-au ridicat in picioare si au aplaudat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia avuta in plenul Parlamentului European, acolo unde a sustinut un discurs critic la adresa UE, potrivit Digi 24.

Muresan, despre dezbaterea din PE:Cand si-a incheiat Viorica Dancila discursul, au aplaudat doar pesedistii. Niciun alt socialist european nu a aplaudat

Europarlamentarul PSD Siegfried Muresan a reactionat miercuri, la scurt timp dupa ce premierul Viorica Dancila si-a prezentat discursul in plenul Parlamentului European, spunand ca au aplaudat doar pesedistii. Muresan a subliniat ca niciun socialist european, familie din care PSD face parte, nu si-a aratat sustinerea fata de Guvernul Romaniei.

LIVE VIDEO Viorica Dancila, la Strasbourg: MCVsi-a ratat misiunea pentru care a fost creat. Nu am venit aici sa dau socoteala

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

Viorica Dancila si rusinea Europei

Discursul premierului Romaniei, Viorica Dancila, sustinut in Parlamentul European a aratat, pe langa manipulari, minciuni si jumatati de adevar, o duritate fara precedent. Pentru un observator neutru sa spunem, din Franta), discursul a putut fi catalogat drept reactie exagerata.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

Liviu Dragnea: O felicit cu toata forta pe Viorica Dancila pentru demnitatea cu care a aparat imaginea Romaniei in Parlamentul European

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a felicitat-o pe premierul Viorica Dancila pentru prestatia de la Strasbourg, pentru demnitatea cu care a aparat pozitia Romaniei si imaginea Romaniei in Parlamentul European.

Viorica Dancila da azi raportul in fata eurodeputatilor din Parlamentul European. Tema: respectarea statului de drept in Romania

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg.

LIVE VIDEO Viorica Dancila da azi raportul in fata eurodeputatilor din Parlamentul European. Tema: respectarea statului de drept in Romania

Premierul Viorica Dancila participa, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care are loc la Strasbourg, incepand cu ora 10:00.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )