Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este romanul care a iesit la pensie si acum construieste un bloc in Bucuresti. Ce salariu colosal avea dupa Revolutie

Playtech Playtech,
Cine este romanul care a iesit la pensie si acum construieste un bloc in Bucuresti. Ce salariu colosal avea dupa Revolutie

A avut un salariu enorm dupa perioada comunismului. Acum, fost om politic ajuns la pensie, s-a hotarat sa construiasca un bloc. Cine este romanul care e decis sa faca cel mai frumos bloc din Bucuresti? A avut un salariu enorm dupa Revolutie, iar acum construieste un bloc Romanul care s-a decis sa construiasca cel mai . continuă pe Playtech

Surpriza uriasa! Cine este barbatul care s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro. Pagubitul ii este ruda!

Barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro, este patronul unui local din Cisnadie. Curios este faptul ca victima sa, pagubitul, ii este ruda. Un padurar de profesie si un potent om de afaceri, care ar fi obtinut banii din vanzarea unor terenuri in Marginimea Sibiului.

DigiSport: Romanul care a ajuns la pensie si construieste un bloc intr-o zona selecta din Bucuresti. Ce salariu urias a avut dupa Revolutie

Dumitru Dragomir a dezvaluit ca a avut un salariu de 15. 000 de euro pe luna, atunci cand era presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Ajuns la pensie, acesta isi permite chiar sa construiasca cel mai frumos bloc din Bucuresti.

Romanul casatorit cu doua neveste surori. Toti trei au impreuna 14 copii. Cine este, de fapt, mama acestora

George Chirila, romanul cu doua neveste surori, ajunsese, impreuna cu povestea sa, in urma cu patru ani, pe toate posturile de televiziune. A socat nu numai prin faptul ca iubeste doua femei si ca are 14 copii cu ele, ci si prin propriile reguli dupa care isi asterne viata. Romanul casatorit cu doua neveste surori .

Cine este batranul care l-a intampinat pe Iisus la Templu. Traditia spune ca avea 360 de ani

La 40 de zile dupa nastere, Iisus este dus de Fecioara Maria si dreptul Iosif la Templu. Aici, pruncul este intampinat de un batran despre care traditia spune ca avea 360 de ani.

Cine sunt gigantii care calca pe urmele Apple, Microsoft si Google

Apple, Microsoft si Google sunt primele companii care si-au masurat succesul in multe zerouri. Si-n urma lor vin si altii. Apple, Microsoft si Google au deschis un drum pe care multe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )