Libnet.ro
UNICEF

19:30

S-A AFLAT! Cine este ROMANUL CARE A MURIT in tragedia de la Genova. Doliu in tara si diaspora... (FOTO)

B1 B1,
S-A AFLAT! Cine este ROMANUL CARE A MURIT in tragedia de la Genova. Doliu in tara si diaspora... (FOTO)

Romanul care a murit in tragedia de la Genova era din localitatea Curtisoara, judetul Gorj. Marian Rosca, de 36 ani, se afla pe podul Morandi atunci cand acesta s-a prabusit. Tanarul plecase din Romania i. continuă pe B1

Cine este romanul care a murit in tragedia din Italia

Marian Rosca, in varsta de 36 ani, din localitatea Curtisoara, Gorj, se afla pe podul din Genova Italia atunci cand acesta s-a prabusit. Barbatul plecase din Romania in Franta, pentru un trai mai bun, in .

Cine este barbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov in sediul PSD Vrancea

Barbatul care a atacat sediul PSD Vrancea in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail Molotov, are 45 de ani si in cursul serii de 14 august a fost plasat sub control judiciar de catre magistrati, dupa ce in.

Cine este romanul care a murit pe podul Morandi din Italia. Muncea in Franta si se intoarcea acasa

Un gorjean si-a pierdut viata in groaznicul accident din orasul Italian Genova. El se afla pe podul Morandi cand acesta s-a prabusit.

Cine este romanul care a murit pe podul Morandi din Italia. Muncea in Franta si se intoarce acasa

Un gorjean si-a pierdut viata in groaznicul accident din orasul Italian Genova. El se afla pe podul Morandi cand acesta s-a prabusit.

Cine e romanul care a strigat obscenitati anti-PSD la meciul Simonei Halep de la Montreal

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, finala turneului de la Montreal, a fost intrerupt la un moment dat de o scandare din tribune. S in game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona.

Cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei

Razvan Dumitrescu si Mircea Badea au prezentat in emisiunea Editie Speciala cine este femeia in scaun cu rotile care a incercat sa impresioneze la protestele din Piata Victoriei. Femeia s-a aruncat din.

Jandarmeria anunta cine este procurorul militar care a fost n Piata Victoriei: Prlog Bogdan a fost prezent att n punctul de comanda naintat, ct si n zona dispozitivelor / Acesta s-a autosesizat cu privire la evenimente

Jandarmeria precizeaza ca la protestul din 10 august a fost prezent locotenent colonel Bogdan Pirlog de la Parchetul Militar, intre orele 17:00-04:00, care s-a autosesizat cu privire la evenimentele de la miting. Precizarea vine in contextul in care procurorul militar Ionel Corbu a sustinut ca niciun coleg nu a participat la centrul de comanda mobila in timpul interventiei din Piata Victoriei.

Cine este barbatul care a aruncat cu un cocktail Molotov in sediul PSD Vrancea. Colegii lui de munca sunt consternati

Barbatul care a atacat sediul PSD Vrancea in noaptea de luni spre marti, cu un cocktail Molotov, are 45 de ani si in cursul serii de 14 august a fost plasat sub control judiciar de catre magistrati, dupa ce in prealabil fusese retinut pentru 24 de ore.

Cine este tanara care i-a imblanzit pe jandarmi, dupa ce a fost gazata cu lacrimogene: Au rupt formatia in doua si m-au invitat

Mirela este din Focsani si a facut eforturi mari sa ajunga atat vineri seara, cat si sambata seara, la protestele din Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )