Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Adevărul Adevărul,
Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara. continuă pe Adevărul

Istoricii de la cea mai mare universitate din Romania isi varsa naduful: daca nu se predau 2 ore pe saptamana istorie la gimnaziu, mai bine renuntam de tot

Facultatea de Istorie a Universitatii Babes-Bolyai UBB), din Cluj, a luat o pozitie ferma fata de prevederea Planului-cadru pentru invatamantul gimnazial, care prevede reducerea predarii istoriei la o ora pe saptamana.

Cea mai mare achizitie Made in China: ChemChina ofera 43 de miliarde de dolari pentru Syngenta Elvetia

China National Chemical Corp ChemChina a facut o oferta neasteptata pentru preluarea producatorului elvetian de pesticide si semninte Syngenta pentru care plateste 42,8 miliarde de dolari, a anuntat Bloomberg si Wall Steet Journal, citand surse apropiate negocierilor.

Kanal D, peste Pro TV si Antena 1 in audiente cu serialul Bahar: cea mai mare crestere pentru postul turcesc

Kanal D a beneficiat de cea mai mare crestere in topul audientelor inceputului de 2016 odata cu difuzarea serialului turcesc Bahar - Viata furata. Postul turcesc a ajuns sa fie in prime-time chiar si peste Pro TV si Antena 1.

Cine sta intre Transelectrica si exportul mai mare de electricitate catre Ungaria?

Transelectrica se chinuie de 10 ani sa construiasca o noua linie de export de energie catre Ungaria, dar se impotmoleste in citiva metri patrati de proprietate privata. Compania de stat trebuie sa convinga proprietarii terenurilor pe care ar urma sa.

Lama, ceara, laser, IPL: care e cea mai eficienta metoda de epilare?

In mediul online, dar si in cabinetele cosmetice circula o sumedenie de mituri legate de diversele proceduri de indepartare a parului nedorit de pe corp. Medicul dermatolog Viviana Iordache ne lamureste daca e adevarat ca parul creste mai des si mai negru daca este ras sau ca exista creme care intarzie cresterea parului.

Mamele care adopta un copil mai mare de doi ani ar putea primi o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate de Comisia pentru munca si protectie sociala a.

Misterul disparitiei cartilor Bratienilor. Cine a distrus cea mai insemnata biblioteca particulara din Romania

Conacul Florica, leaganul celei mai mari dinastii de oameni politici pe care a dat-o aceasta tara, este inca unul din cele mai frumoase domenii boieresti din Romania, pastrat foarte bine pana in zilele noastre. Cu unele exceptii, insa, pentru ca mii de carti ale celei mai mari colectii particulare din Romania, dar si o serie de importante obiecte de mobilier au fost distruse sau risipite aiurea in anii regimului comunist.

Ministrul Culturii: Patrimoniul se degradeaza cu o viteza mai mare decat cea cu care il putem restaura. Autoritatile dubleaza bugetul pentru restaurarea cladirilor

Patrimoniul Romaniei se degradeaza cu o viteza mai mare decat cea cu care poate fi restaurat de catre Ministerul Culturii, sustine Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu, facand aceste afirmatii, luni, dupa o conferinta de presa in care a fost lansat.

Alphabet (Google) este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple

Alphabet, holding-ul care detine Google, a anuntat rezultate financiare record cu o cifra de afaceri anuala de 75 miliarde dolari, reactia bursei fiind favorabila. Alphabet este pe cale sa devina cea mai valoroasa companie din lume, cu o capitalizare de piata peste cea a Apple. Ambele companii valoreaza peste 530 miliarde dolari. Alphabet a anuntat pentru prima oara si rezultatele financiare ale divziilor ce mizeaza pe proiecte iesite din comun, precum masinile autonome.

Criza migratiei este probabil cea mai dificila provocare pentru UE in ultimele decenii

Criza migratiei reprezinta probabil cea mai dificila provocare pe care a intalnit-o Uniunea Europeana in ultimele decenii, apreciaza fostul presedinte al Comisiei Europene Jose Manuel Barroso, care sustine ca aceasta este mai serioasa decat criza Euro deoarece miza nu este doar una economica, ci este vorba si de acceptarea politica, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )