Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mamele care adopta un copil mai mare de doi ani ar putea primi o indemnizatie de 1.700 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mamele care adopta un copil mai mare de doi ani ar putea primi o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate de Comisia pentru munca si protectie sociala a. continuă pe Wall-Street Ro

PROIECT Mamele care adopta copii mai mari de doi ani primesc o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate, marti, de Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor.

Imagini cutremuratoare! Copil de doi ani, invatat de tata sa faca sex. Antena 3 a sesizat Protectia Copilului

Maria Coman a difuzat in editia de marti a emisiunii Se intampla in Romania, de la Antena 3, imagini absolut cutremuratoare in care tatal unui copil de aproximativ doi ani il invata pe acesta sa faca sex,.

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Cel mai mare imprumut al Romaniei de la FMI, achitat

Romania a terminat de platit cel mai mai mare imprumut pe care l-a contractat vreodata de la Fondul Monetar International, respectiv cel in valoare de 13 miliarde de euro, primit in 2009, transmite Digi24.

Ministrul Culturii: Patrimoniul se degradeaza cu o viteza mai mare decat cea cu care il putem restaura. Autoritatile dubleaza bugetul pentru restaurarea cladirilor

Patrimoniul Romaniei se degradeaza cu o viteza mai mare decat cea cu care poate fi restaurat de catre Ministerul Culturii, sustine Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu, facand aceste afirmatii, luni, dupa o conferinta de presa in care a fost lansat.

Kanal D, peste Pro TV si Antena 1 in audiente cu serialul Bahar: cea mai mare crestere pentru postul turcesc

Kanal D a beneficiat de cea mai mare crestere in topul audientelor inceputului de 2016 odata cu difuzarea serialului turcesc Bahar - Viata furata. Postul turcesc a ajuns sa fie in prime-time chiar si peste Pro TV si Antena 1.

Aeroportul International din Dubai a ramas cel mai mare din lume, dupa numarul de pasageri

Dubai International Airport si-a pastrat, anul trecut, titlul de cel mai mare aeroport din lume, in functie de numarul de pasageri internationali, datorita extinderii activitatilor operatorilor aerieni si a numarului de rute.

Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Prezentat ca una dintre atractiile turistice principale din Chisinau, cimitirul Sfantul Lazar, cunoscut si ca Doina, este cel mai mare din Europa, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Pretul scazut al petrolului ar putea baga Arabia Saudita in faliment, in urmatorii doi ani

Arabia Saudita ar putea ajunge la faliment cel mai devreme in 2018 daca pretul petrolului ramane scazut, in conditiile in care regatul si-a redus cheltuielile bugetare si a majorat productia de titei.

Cine sta intre Transelectrica si exportul mai mare de electricitate catre Ungaria?

Transelectrica se chinuie de 10 ani sa construiasca o noua linie de export de energie catre Ungaria, dar se impotmoleste in citiva metri patrati de proprietate privata. Compania de stat trebuie sa convinga proprietarii terenurilor pe care ar urma sa.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )