Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este smecherul care parcheaza pe locul destinat persoanelor cu handicap, pentru ca de aia este sef (FOTO)

B1 B1,
Cine este smecherul care parcheaza pe locul destinat persoanelor cu handicap, pentru ca de aia este sef (FOTO)

Smecheri care parcheaza aiurea sunt cu duiumul, dar unul care sa se si laude cu nesimtirea, mai rar se gaseste. Pe retelele de socializare circula o fotografie in care un motociclist. continuă pe B1

FOTO. Nepotul regelui Mihai se insoara. Cine este tanara care i-a castigat inima printului Nicholas De Roumanie Medforth-Mills. Reactia Casei Regale

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, a anuntat, pe pagina sa oficiala de Facebook, ca se va insura.

FOTO. Nepotul regelui Mihai se insoara. Cine este tanara care i-a castigat inima printului Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas De Roumanie Medforth-Mills, a anuntat, pe pagina sa oficiala de Facebook, ca se va insura.

Cine este personalitatea din fotbalul romanesc din fotografie (FOTO)

Jurnalistii de la GSP au lansat o provocare postand o fotografie cu o personalitate din fotbal din timpul tineretii, iar cititorii trebuiau sa ghiceasca cine este personajul. Tot jurnalistii GSP au fost cei.

Cine este tanarul care a fost ales presedinteleAliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania

Un tanar oradean a fost ales presedinte al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). Este vorba despre Marius Deaconu, masterand al Universitatii din Oradea.

SURSE: Cine este noul sef al TAROM si cat de bogat este

Directorul general al TAROM, Eugen Davidoiu, si-a dat demisia din functia sa, iar sursele spun ca Victor Alexandru Frunza ar fi ales noul director. Acesta este membru in Consiliul de Administratie al.

Cine este viitoarea sotie a nepotului Regelui Mihai: Alina Maria Binder s-a iubit cu fiul unui celebru politician(FOTO)

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas de Roumanie Medforth Mills, a anuntat luni ca urmeaza sa se casatoresca. Aleasa inimii sale este tanara Alina Maria Binder, cea care a intrat in atentia presei.

Cine este femeia din spatele aplicatiei Siri, de pe Iphone

Siri este asistentul personal inteligent care te ajuta sa iti folosesti eficient Iphone-ul. Siri poate sa trimita mesaje, sa efectueze apeluri, sa-ti verifice calendarul si altele. Dar v-ati int.

Avertismentul lui Mihai Voropchievici pentru romani. Cine sunt cei care nu ar trebui sa se imprumute niciodata

Mihai Voropchievici a vorbit despre lucrurile la care trebuie sa fie atente persoanele care nu au anumite litere in nume sau prenume. in achizitionarea unei locuinte, cel care nu are in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )