Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine este personalitatea din fotbalul romanesc din fotografie (FOTO)

B1 B1,
Cine este personalitatea din fotbalul romanesc din fotografie (FOTO)

Jurnalistii de la GSP au lansat o provocare postand o fotografie cu o personalitate din fotbal din timpul tineretii, iar cititorii trebuiau sa ghiceasca cine este personajul. Tot jurnalistii GSP au fost cei. continuă pe B1

Cine este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. A fost decorata de regi si presedinti, insa putini stiu cum o cheama

Decorata de regi si presedinti si cu peste un deceniu de activitate in Serviciul de Protectie si Paza, Delia Dinu este femeia din spatele presedintelui Klaus Iohannis. Nelipsita la fiecare eveniment.

Cine este femeia din spatele aplicatiei Siri, de pe Iphone

Siri este asistentul personal inteligent care te ajuta sa iti folosesti eficient Iphone-ul. Siri poate sa trimita mesaje, sa efectueze apeluri, sa-ti verifice calendarul si altele. Dar v-ati int.

Revenire de senzatie in fotbalul romanesc. El e fotbalistul visat de toti fanii Stelei

Fotbalul romanesc ar putea avea parte de o revenire de senzatie. Asta pentru ca unul dintre cei mai iubiti jucatori din ultima vreme pare decis sa nu renunte la joc. inca nu am pus bine la.

Doliu in fotbalul romanesc. A murit Petru Cibi Oancea, fost jucator la Poli Timisoara

Doliu in fotbalul romanesc. A murit Petru Cibi Oancea, fost jucator la Poli Timisoara, CSM Resita si Metalul Bocsa. Despre Petru Cibi Oancea, fost atacant si, mai.

Cine este politistul care l-a pus la punct pe Boureanu in timpul incidentului din trafic (FOTO, VIDEO)

Politistul care a reactionat dupa ce Cristian Boureanu a devenit violent in timpul unui control de rutina se numeste Ovidiu Andrei. Pagina de Facebook Politistii au umor a publicat o fotografie in.

A murit unul dintre sportivii care au facut istorie in fotbalul romanesc

A incetat din viata, la numai 59 de ani, Cibi Oancea, fotbalist de performanta, fost jucator al echipei FCM Resita CSM Resita) si Metalul Bocsa. Cibi Oancea s-a nascut la Bocsa, unde, din vremea.

Peste jumatate din litoralul romanesc are arborat steagul rosu. Scaldatul este interzis

Scaldatul este interzis, sambata, in zona de sud a litoralului romanesc, intrucat marea este agitata si exista curenti puternici.

Atacul de la Barcelona: Cine este cea de-a 14-a victima, care a murit vineri dimineata

Cea de-a 14-a persoana care a decedat vineri dimineata la spital este o femeie care a fost internata in stare foarte grava, dupa atacul de la Cambrils si a murit din cauza ranilor. Si sotul si sora ei, cu care venise in statiune, au fost raniti, scrie publicatia catalana La Vanguardia.

Cine este principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona. Barbatul s-a predat singur!

Principalul suspect in cazul atentatului de la Barcelona este un cetatean de origine magrebiana, Driss Oukabir, care locuia in Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona. inainte a locuit in.

Medicul estetician a readus-o la adolescenta. Cum arata Brigitte Nastase la 19 si care este diferenta din prezent (FOTO)

Brigitte Nastase este una dintre vedetele care s-au lasat cel mai mult pe mana medicului estetician. Chiar daca mama natura a inzestrat-o cu frumusete naturala, sotia lui Ilie Nastase a vrut sa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )